Sport

Moment de gală la Clubul de Gimnastică Focşani

Dan Chiriac
13 dec 2012 3998 vizualizări
Campioanele judeţului şi-au arătat măiestria în faţa părinţilor şi atrenorilor. ”Am obţinut peste 30 de medalii naţionale, avem doi copii în lotul naţional şi unul de perspectivă. Avem resurse să mai dăm ţării campioane”, spune Adriana Lescovar, directorul CSŞ Gimnastică

Emoţie mare aseară la Clubul Şcolar de Gimnsatică Focşani. Părinţii şi-au privit campioanele într-o reprezentaţie de gală special pregătită pentru ei. Cu acest spectacol Clubul a încheiat anul competiţional 2012 în aplauzele părinţilor, invitaţilor şi atrenorilor. Lacrimile de admiraţie şi bucuria s-au văzut tot timpul pe chipul celor care cresc aceşti copii speciali pentru performanţă. Gimnastele au primit diplome şi cadouri din partea Clubului pentru performanţele obţinute în acest an. La un moment dat şi-a făcut apariţia în sala de antrenamente şi Moş Crăciun care a adus cadouri pentru toate gimnastele. “La ceas de bilanţ, anul 2012 a însemnat un an foarte prolific pentru Clubul de Gimnastică. Am obţinut peste 30 de medalii naţionale. Avem doi copii în lotul naţional şi unul de perspectivă. Avem copii pentru care vom găsi resurse să mai dăm campioane în ţara noastră. În 2012 am participat la toate campionatele de gimnastică şi la toate am obţinut medalii. Marea noastră satisfacţie am trăit-o în noiembrie, la Campionatul Naţional de Maestre, unde am obţinut medalia de bronz după Deva, care a participat cu toate campioanele europene”, ne-a spus profesoara Adriana Lescovar, directorul Clubului Sportiv de Gimnastică Focşani.

Clubul focşănean şi-a câştigat reputaţia de a fi printre cele mai bune din ţară datorită performanţelor notabile obţinute de sportive, dar şi graţie antrenorilor extrem de bine pregătiţi. Aparate de ultimă generaţie, sportive talentate şi ambiţioase şi antrenori foarte buni au fost ingredientele care au contribuit la performanţele obţinute de Clubul Sportiv de Gimnastică Focşani. Înfiinţat în urmă cu trei decenii, clubul a dat lumii gimnaste de elită, însă printre micuţele care frecventează acum clubul s-ar putea ascunde alte mari campioane. (Aurelian IVAN)

Pe platforma webtv a Ziarului de Vrancea puteţi vedea imagini de la spectacolul de gimnastică



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.