Sport

AS Cîmpineanca şi FC Mărăşeşti au prins ultimele locuri în play-off

Dan Chiriac
9 dec 2012 604 vizualizări
Fotbalul judeţean a luat vacanţă cu doar cateva ore înainte de începerea ninsorii

Sambătă după-amiază a fost programată ultima etapă a sezonului regulat din cadrul Superligii Vrancei. Fotbalul a luat vacanţă la timp, exact cu cateva ore înainte ca iarna să-şi intre cu adevărat în rol. Fotbaliştii au reuşit să dispute ultima etapă, înainte ca zăpada să acopere toate terenurile de fotbal din judeţ. Ultima rundă a decis şi ultimele echipe calificate în play-off. AS Cîmpineanca şi FC Mărăşeşti sunt formaţiile care au prins poziţia a patra în cele două serii. În Grupa Sud, Energia Vulturu a învins cu 4-0 în partida cu Victoria Gugeşti. Succesul le-a garantat gazdelor prima poziţie în clasament cu 35 de puncte. Naţional Goleşti, locul doi, cu 34 de puncte, şi-a respectat blazonul şi a învins în deplasare, în faţa unei echipe care avea nevoie de puncte. Goleştenii s-au impus cu 4-1 la Tătăranu şi au trimis gazdele în play-out. Pentru locul patru s-au luptat Dinamo Tătăranu 16 puncte şi AS Cîmpineanca 17 puncte. Dinamo Tătăranu a pierdut meciul cu Naţional Goleşti, iar AS Cîmpineanca a obţinut locul patru chiar dacă a pierdut la Cîrligele. La Coteşti, echipa locală a obţinut a doua victorie în campionat, trecand cu 3-1 de Voinţa Slobozia Ciorăşti.

Derby de foc caştigat clar de gazde

Cel mai încins meci a avut loc la Mărăşeşti. A fost jocul care a decis ultima calificată în play-off. Unirea Ţifeşti şi FC Mărăşeşti au oferit un meci spectaculos, caştigat de gazde cu scorul de 5-0. Meciul a fost mai echilibrat decat o arată scorul, dar victoria gazdelor a fost meritată. FC Mărăşeşti merge în play-off după ce Voinţa Odobeşti a cedat acasă, 2-3 cu Selena Jariştea. Odobeştenii au condus cu 1-0 la pauză, dar liderul clasamentului a revenit pe tabelă şi s-a impus la limită. A fost un meci cu multă tensiune. Doi jucători de la oaspeţi, Iulian Niţă şi Bratu Alin, au fost eliminaţi după ce au înjurat brigada de arbitri. Interesant este că unul dintre cei sancţionaţi, Bratu Alin, este coleg la Comisia de arbitri cu cei care au condus partida de sambătă. În fruntea clasamentului, Selena Jariştea a acumulat 38 puncte Lupta pentru locul doi a fost caştigată de Foresta Gugeşti. Aceasta a acumulat 35 puncte după victoria cu 5-0 obţinută în faţa celor de la Doctor GSM Suraia. Este de remarcat că Flacăra Urecheşti a obţinut al doilea succes în campionat, în derby-ul suferinţei. În play-off se va pleca de la următorul punctaj: Energia Vulturu şi Selena Jariştea 6p, Naţional Goleşti şi Foresta Gugeşti 4p, Doctor GSM Suraia şi Victoria Ggueşti 2p, AS Cîmpineanca şi FC Mărăşeşti 0p. În play-out se va pleca astfel: Voinţa Odobeşti şi Dinamo Tătăranu 6p, Unirea Ţifeşti şi Voinţa Cîrligele 4p, Voinţa Slobozia Ciorăşti şi Flacăra Urecheşti 2p şi FCM Adjud şi Podgoria Coteşti 0p. (Dan CHIRIAC)

Rezultatele meciurilor:
Superliga Vrancei

Grupa Sud:
Voinţa Cîrligele – AS Cîmpineanca 4-2
Dinamo Tătăranu - Naţional Goleşti 1-4
Energia Vulturu - Victoria Gugeşti 4-0
Podgoria Coteşti - Voinţa Slobozia Ciorăşti 3-1

Grupa Nord

Voinţa Odobeşti - Selena Jariştea 2-3
FC Mărăşeşti – Unirea Ţifeşti 5-0
Foresta Gugeşti - Doctor GSM Suraia 5-0
Flacăra Urecheşti – FCM Adjud 2-1
 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.