Sport

Proiectele de tineret au strans la un loc 60 de elevi

Dan Chiriac
16 nov 2012 962 vizualizări
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vrancea a derulat în perioada 3-5 noiembrie două ateliere de lucru pentru tineret

Cu această ocazie au fost iniţiaţi 60 de tineri în aplicarea de instrumente nonformale, în activitatea şi proiectele de tineret. Activităţile au fost desfăşurate la Centrul de Tineret Focşani, fiind susţinute de traineri ai Consiliului Judeţean al Elevilor Vrancea şi ai Clubului IMPACT din Adjud. S-au implicat tinerii voluntari ai Centrului de Tineret Focşani, elevi ai Grupului Şcolar «Simion Mehedinţi» din Vidra, Şcolii Postliceale Sanitare «Carol Davila», Şcolii Postliceale Sanitare “Hipocrate”, coordonati de profesorii Violeta Zlota, Andrea Cîcu, Doina Stratton. Au mai participat o serie de responsabili cu probleme de tineret, din IJP Vrancea, DGASPC Vrancea şi Asociaţia Potpourri sau Asociaţia de Dezvoltare Durabilă ”Focul Viu”. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.