Sport

Secţia de tenis vrea teren acoperit langă Grădina de vară

Dan Chiriac
31 oct 2012 575 vizualizări
Secţia de tenis de la CSM Focşani 2007 a demarat proiectul pentru a construi un teren acoperit. În acest sens, reprezentanţii secţiei de tenis au depus documentaţia necesară

Urmează ca în şedinţa Consiliului Local Focşani să se decidă dacă vor fi alocate fondurile necesare pentru construirea acestui teren care poate fi folosit şi în sezonul rece. “Am depus la sediul CSM Focşani 2007 propunerea noastră de construire a unui teren acoperit, în spatele fostului Teatru de Vară din parcul Bălcescu. Pentru a se încadra mai bine în zonă şi pentru a nu deranja vecinii, am propus eliminarea tribunelor de la terenul nr.1”, ne-a spus Florin Cristian, preşedintele secţiei de tenis de la CSM Focşani. Reprezentanţi secţiei de tenis au dorit să precizeze că tarifele de închiriere a terenurilor de tenis nu au fost micşorate şi răman cele stabilite în luna septembrie, în şedinţa extraordianră a Consiliului Local Focşani. Astfel, terenurile pot fi închiriate cu 10 lei/ora pentru elevi/studenţi şi 20 lei/ora, pentru adulţi. (Dan CHIRIAC)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.