Sport

MOZAIC SPORTIV LOCAL: Derby-ul primelor clasate la liga de minifotbal

Dan Chiriac
17 oct 2012 1105 vizualizări
Liga de minifotbal programează în această seară derby-ul în care se vor întalni primele două clasate

Sporting Roberbian şi Dr.gsm&Global Proiect vor oferi cu siguranţă un spectacol sportiv foarte interesant. În acest moment, Roberbian se află pe primul loc în clasament cu maximum de puncte, 30, find urmată de Doctor GSM cu 27 puncte şi Ichi 27p. De asemenea, Voinţa Deep Serv 24p şi Sanorom Boloteşti 21 p, sunt echipele care se luptă la randul lor pentru titlul ligii de minifotbal.

Este de aşteptat ca întalnirea din acestă serară, care va începe la orele 20.00, să fie echilibrată. Telefoniştii vor încerca să urce pe primul loc în clasament, în timp ce rivalele celor două echipe aşteaptă un pas greşit al acestora. Aseară s-au jucat primele partide ale rundei a 11-a, încheiate după închiderea ediţiei. (Dan CHIRIAC)
Azi sunt programate partidele:
joi 18 octombrie:
ora 19  GS Mobile - Elvi Trans
ora 20  Sporting Roberbian - Dr.gsm&Global Proiect
ora 21  Ratcom&Leprim - Ripensia Odobeşti
vineri 19 octombrie:
ora 19  FC Sanorom - Green Team&Teomax
ora 20  Voinţa Deep Serv - Amicii
ora 21  Dedeman - Dark Knights

 

Două partide din Superliga Vrancei se vor juca duminică 


Foto: Superliga se află în faţa ultimei etape a turului din sezonul regulat

Două partide din etapa a şaptea Superligii Vrancei se vor disputa duminică. Astfel, de la orele 11.00, pe stadionul “Măgura” din Jariştea, Unirea Ţifeşti se va duela cu FC Mărăşeşti. Partida a fost mutată pentru duminică. Cu o zi înainte, pe stadionul respectiv va juca echipa locală, Selena Jariştea. Tot duminică, cu începere de la orele 13.30, se va disputa partida dintre AS Cîmpineanca şi Voinţa Cîrligele. Partida a fost programată duminică la solicitarea ambelor echipe. Programul etapei este următorul: 

Grupa Sud: Voinţa Slobozia Ciorăşti - Podgoria Coteşti, Victoria Gugeşti – Energia Vulturu, Naţional Goleşti - Dinamo Tătăranu, AS Cîmpineanca – Voinţa Cîrligele. 

Grupa nord: FCM Adjud - Flacăra Urecheşti, Doctor GSM Suraia - Foresta Gugeşti, Unirea Ţifeşti- FC Mărăşeşti, Selena Jariştea – Voinţa Odobeşti.

Toate partidele de sambătă vor începe la orele 16.00. Duminică, cu începre de la orele 11.00, au loc şi partidele etapei a patra din liga a cincea, după următorul program:

Grupa Sud: Voinţa Răstoaca- Unirea Milcovul, Tractorul Năneşti – Victoria Gologanu, Doctor 2 GSM Suraia – Euromania Dumbrăveni.

Grupa nord: Foresta Vidra – Victoria Vînători, Trotuşul Rugineşti – Gloria Răcoasa, ASS Victoria Pufeşti – Şoimii Mirceşti. (Dan CHIRIAC)

 

  

 

 


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.