Sport

Devotament răsplătit cu alte puncte în clasament

Dan Chiriac
21 sep 2012 747 vizualizări
CSM Focşani - Juventus Bucureşti 0- 0 şi Young Stars Panciu - Kosarom Paşcani 1 - 1(0-0), în etapa a patra a ligii a treia

Young Stars Panciu a caştigat partida jucată aseară, pe teren propriu, în compania formaţiei Kosarom Paşcani, după un gol marcat de Predoiu, în minutul 74. Varful de atac al vrancenilor nu a putut juca de la începutul partidei, acuzand o durere în zona inghinală. Predoiu, care a intrat în repriza a doua a  fost omul potrivit la locul potrivit. Atacantul a punctat în minutul 74, după ce a driblat un adversar şi a şutat de la marginea careului de 16 metri. Partida a fost echilibrată, gazdele avand iniţiativa mai mult. Ocaziile de poartă nu au fost foarte numeroase şi pe fondul terenului greu. Gălăţeanu a ratat cea mai mare ocazie de a marca, în debutul reprizei secunde, dar şutul său din interiorul careului a ocolit butul advers. Antrenorul Dănuţ Bolocan a jucat cu următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, O. Radu, Mihai – Stoian, Bîra, Cioran, Gălăţeanu – Radu, Menghia. A mai intrat Predoiu.


Egal muncit, în faţa unor jucători ce au cochetat cu naţionala


CSM Focşani a obţinut un rezultat de egalitate în faţa celor de la Juventus Bucureşti. Rezultatul este echitabil, după aspectul jocului. Focşănenii au meritul de a se fi luptat de la egal la egal cu formaţia pregătită de fostul internaţional Eugen Trică. În echipa bucureşteană au evoluat fostul jucător de la Universitatea Craiova, Dinamo şi naţionala Romaniei, Cornel Frăsineanu. Ajuns la 36 de ani, acesta încă evoluează cu succes la mijlocul terenului. În repriza a doua, pe teren a intrat şi internaţionalul de tineret al Romaniei, Truţă. Bucureştenii au ratat în prima repriză două ocazii de a marca, prin Ene şi Bălan. Toader a răspuns cu două lovituri libere executate foarte aproape de poarta adversă. După pauză, scorul a fost egal şi la bare. Mai întai, Bucătaru a trimis cu capul, în bara transversală, în minutul 65. La faza următoare, Rotaru a respins cu un trasor de la 25 de metri care a lovit bara transversală. Focşănenii au rămas în minutele de prelungire cu un om în minus după eliminarea lui Şonţu. Jucătorii focşăneni au obţinut al şaptelea punct în clasament şi se menţin pe podiumul seriei a doua. Fotbaliştii s-au dăruit încă odată şi au arătat că Focşaniul merită să aibă în continuare echipă de fotbal. CSM  a jucat cu: Trifan – Suvac, Crăciun, Toader, Nistoroiu – Săpunaru, Şonţu, Bucătaru, Dumitriu – Milea, Ştefan. Au mai intrat: Negoiţă, Mîndrescu. Oaspeţii au replicat cu: G. Lazăr – Butoi, Delcea, Biriş, Rotaru – Frăsineanu, Iordache, Stoian, Bălan – Bustea, Ene. Au mai intrat: Truţă, G. Ene, Tene. Portarul oaspeţilor a jucat anul trecut la Panciu. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.