Sport

Fotbal la nocturna pe terenul sintetic

Ziarul de Vrancea
21 iul 2006 4200 vizualizări
Cei care vor sa faca sport pot alege terenul sintetic de fotbal situat in vecinatatea clinicii Medcenter din Focsani, linga pasarela de cale ferata spre Odobesti.

Aici, zilnic, prietenii se aduna pentru a incinge o partida de fotbal. Se prefera orele serii, cind caldura devine mai suportabila si becurile nocturnei se aprind. Pretul unei ore la teren este de 65 RON in timpul zilei si 85 RON seara. Elevii si studentii beneficiaza de reduceri. Dupa incheierea meciurilor, se poate bea o bere cu 3 RON sau un suc cu 2 RON. Pentru abonatii terenului, administratorii bazei au organizat si Cupa "Artimex" rezervata fotbalistilor amatori. Tinind cont ca solicitarile sint ridicate, rezervarile trebuie facute cu cel putin o zi inainte. Rezervari se pot face la teren sau la telefonul 0744.890085, dupa cum ne-a spus administratorul Cristi Vasile.


Muzeele va asteapta


O modalitate placuta de a petrece sfirsitul de saptamina o constituie si vizitarea muzeelor, acestea fiind deschise zilnic intre orele 9.00 si 17.00. Pasionatii de mineralogie si admiratorii pasarilor exotice pot calca pragul "Muzeului Stiintelor Naturii". Aici, se poate admira colectia de flori de mina a Muzeului de

Minerologie din Baia Mare. Pretul unui bilet este de 2 RON pentru adulti si 1 RON pentru grupuri. Daca doriti sa filmati exponatele trebuie sa platiti o taxa de 50 RON pe ora, iar pentru o fotografie se percepe o taxa de 10 RON. De asemenea, cei care doresc sa se relaxeze in mijlocul naturii pot vizita si "Muzeului Satului" din Cringul Petresti. Casele vechi au fost renovate si isi astepta vizitatorii, care de altfel nu intirzie sa apara. In aceasta vara, de casutele taranesti au ramas impresionati si citiva turisti olandezi. Daca doriti sa plecati si cu un suvenir, de la intrare puteti alege vase de ceramica, mestesugite la Garoafa, care costa intre 2 si 4 lei grei. Din pacate pentru cei care doreau sa hraneasca putinele animale de la punctul zoo, acesta este in renovare.


La cinema, numai in grup


Dupa o sesiune de bronzat la plajele Doaga sau Vinatori va puteti relaxa seara la fostul cinematograf Balada. Numai ca, pentru a viziona "Mindrie si prejudecata" trebuie sa veniti cu un grup de 20 de prieteni. Biletul costa 4,5 RON, iar difuzarile de filme se fac numai la sfirsit de saptamina, de la orele 15.00, 17.00 si 19.00.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.