Sport

Soarta echipei de fotbal se decide definitiv azi

Dan Chiriac
19 aug 2012 642 vizualizări
în proporţie de 99 la sută echipa va juca în campionat, în seria a doua a ligii a treia

Ziua mult aştepată a sosit. Azi, odată cu reîntoarcerea primarului Decebal Bacinschi la serviciu, soarta echipei de fotbal CSM Focşani se va decide întrutotul. Cel mai probabil, echipa va juca în liga a treia în campionatul următor, urmand a se stabili formula de conducere care se va ocupa de destinele fotbalului focşănean. Consilierul local Gabriel Pădineanu se va ocupa de găsirea unui preşedinte care să conducă fotbalul de la CSM Focşani. Pană acum au fost contactaţi mai mulţi foşti jucători de la Unirea Focşani, printre care Vasile Burgă sau Ion Paraschiv. Cei doi foşti mari jucători ai fotbalului focşănean ar putea reprezenta soluţii pentru conducerea fotbalului la nivel de seniori. A mai fost vehiculat şi numele fostului preşedinte de la echipa de handbal, LPS Academica Focşani, Emil Crihană. Primarul Decebal Bacinschi urmează să spună în ce condiţii fotbalul de la Focşani îşi va continua activitatea. Cel mai probabil, formaţia va funcţiona pe baza unei variante propusă de liderul grupului USL din Consiliul Local, Cătălin Vrabie. Tot azi, la ora 10.00, va avea loc masa rotundă propusă de jurnaliştii sportivi din Vrancea. Şedinţa se va desfăşura în sala de şedinţe a Consiliului Local. Iniţial, întalnirea trebuia să aibă loc sambătă, dar a fost amanată pentru azi, la cererea mai multor oameni politici, printre care Cătălin Vrabie şi primarul Bacinschi. Tot azi, la stadionul “Milcovul”, jucătorii vor efectua un nou antrenament. Neplătiţi de două luni, fotbaliştii aşteaptă cu nerăbdare rezultatul discuţiilor de la Primărie şi soluţiile găsite pentru salvarea echipei de fotbal. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.