Sport

Panciu a învins principala candidată la promovare în liga a doua

Dan Chiriac
12 aug 2012 782 vizualizări
Young Stars Panciu - SC Bacău 2-1 (1-1), într-o partidă de pregătire jucată sambătă dimineaţă u victoria i-a fost dedicată atacantului Ionuţ Radu, care se va căsători la finalul săptămanii

Echipa Young Stars Panciu a arătat şi în partida de sambătă că va rămane una dintre protagonistele seriei întai a ligii a treia şi în acest campionat. Chiar dacă a pierdut mai mulţi jucători în această vară, printre care Gurguiatu, Duţu, Rodinel Stan şi Tudor, păncenii, cu o nouă conducere tehnică, arată o formă de invidiat în partidele de pregătire. După ce săptămana trecută au învins pe Oţelul 2 Galaţi, o echipă din randul căreia a făcut parte şi Gabriel Paraschiv, căpitanul primei echipe a gălăţenilor, sambătă, elevii lui Dănuţ Bolocan au făcut o nouă victimă. SC Bacău, principala candidată la promovare în liga a doua, în sezonul următor, a cedat la Panciu, deşi a condus cu 1-0. Primul gol al partidei a fost reuşit de fostul jucător al păncenilor, Cătălin Costin, care a dovedit din nou oportunism în faţa porţii adverse şi l-a învins pe portarul Lazăr (minutul 24). Băcăuanii au mai avut cateva ocazii de poartă, dar replica gazdelor nu a întarziat să apară. În minutul 42, Menghia a insistat la o minge în preajma careului advers, i-a luat faţa fundaşului băcăuan care nu l-a mai putut opri pe atacant decat prin fault. Lovitura liberă a fost execută de Claudiu Mihai în bara transversală, iar Bogdan Stoian, pe fază, a reluat cu capul în plasă. În încercarea de a scoate mingea, portarul oaspeţilor, Ştirbu, s-a lovit cu capul de bară şi a fost imediat înlocuit.


Victorie pentru atacantul Radu


Repriza a doua a adus ocazii de ambele părţi, dar golul a venit în poarta băcăuanilor. Bogdan Stoian a fost faultat în careu în minutul 77, iar Predoiu a transformat cu siguranţă penalty-ul acordat. Chiar dacă au atacat cu toate liniile, în ultimul sfert de oră, băcăuanii nu au reuşit să egaleze. Succesul i-a fost dedicat lui Ionuţ Radu, atacantul gazdelor urmand să se căsătorească sambătă, la un restaurant din Adjud, cu prietena sa, Alexandra. Cei doi se cunosc de şapte ani şi au hotarăt să spună “Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. În meciul de sambătă, antrenorul Dănuţ Bolcoan a folosit următoarea formaţie: Lazăr – Voinea, Beşa, Ov. Radu, Mihai – B. Stoian, Bîra, Coşa, Gălăţeanu – Predoiu, Menghia. Au mai intrat: Ciornei, Corbea, Cioran, I. Radu, M. Stoian şi Manea. SC Bacău a jucat cu: Ştirbu – Răduţoiu, Stoica, Agache, Carp – Pintea, Miron, Husein, Chitoşcă - Hurdubei, Costin. Au mai intrat: Ariton, Dediu, Luncanu, Cojocaru, Bamba, Filip, Lazăr. Antrenorii băcăuanilor sunt foştii jucători ai Oţelului Galaţi Viorel Tănase şi Tudorel Pelin. Elevii lui Dănuţ Bolocan au obţinut pană acum în partidele de pregătire patru victorii, 3-0 cu CSS Tecuci, 2-0 cu CS Gura Humorului, 1-0 cu Oţelul 2 Galaţi, 2-1 cu SC Bacău, un rezultat de egalitate, 2-2, în deplasare, la Tg. Neamţ şi au pierdut amicalul de la Moineşti, după ce gazdele au beneficiat din plin de ajutorul brigăzii de arbitri. Vineri, Young Stars şi CSM Focşani s-ar putea întalni într-un amical. Totul depinde de ce se va întampla cu formaţia focşăneană. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4285 zile, 17 ore, 40 minute, 21 secunde
o noua conducere tehnica? o echipa de invidiat?oare nu va e rusine de ceea ce spuneti?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.