Sport

Mozaic sportiv: Incendiu la reşedinţa neo-zeelandezelor

Ziarul de Vrancea
9 aug 2012 493 vizualizări
Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate miercuri seara în urma unui incendiu la "casa" Noii Zeelande din Londra, un spaţiu de reuniune al acestei ţări deschis pe durata Jocurilor Olimpice (JO), după explozia a două butelii de gaze utilizate la un grătar, au anunţat pompierii

Incendiul a izbucnit înainte de ora locală 19.20 (21.20, ora Romaniei) în spatele "Kiwi House", situată în apropiere de Gara Kings Cross, în centrul capitalei britanice, şi a fost controlat către ora locală 20.45 (22.45, ora Romaniei), potrivit aceleiaşi surse.  "Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate", au anunţat pompierii, precizand că locul a fost împrejmuit cu un cordon de securitate. Invitaţii se uitau la meciul de semifinală în care evolua echipa lor feminină de hochei împotriva echipei Olandei în momentul în care a izbucnit incendiul.


Adversare pentru CFR


Echipa CFR Cluj nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor şi va întalni una dintre formaţiile FC Basel (Elveţia), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Celtic Glasgow (Scoţia), BATE Borîsau (Belarus) şi Dinamo Zagreb (Croaţia), informează site-ul oficial al UEFA. CFR Cluj a fost inclusă în urna echipelor ce nu sunt cap de serie pe partea de tablou a campioanelor. în urnă cu CFR Cluj se mai află formaţiile Helsingborgs IF (Suedia), NK Maribor (Slovenia), AEL Limassol (Cipru) şi Hapoel Kiryat Shmona (Israel).


Alves nu mai vine


Fundaşul dreapta Dani Alves s-a accidentat, miercuri seară, la meciul cu Manchester United, disputat la Göteborg, şi a devenit incert pentru următorul meci amical, pe care echipa sa îl va disputa cu Dinamo, pe Arena Naţională. Catalanii au învins, miercuri, cu scorul de 2-0, echipa Manchester United, la loviturile de departajare, într-un meci care a avut loc pe Stadionul Ullevi. În această întalnire, Alves a suferit o contuzie la călcaiul drept şi a fost înlocuit cu Bartra în minutul 67. Fundaşul brazilian nu a participat la antrenamentul efectuat joi. Dinamo dispută, sambătă, de la ora 20.15, pe Arena Naţională din Bucureşti, un meci amical în compania formaţiei spaniole FC Barcelona


Halep, precum Şarapova


Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 48 WTA, a abandonat, miercuri, în turul doi al turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 2.168.400 de dolari, ea suferind o accidentare la coapsa stangă. Simona Halep s-a retras din joc în setul al doilea al meciului cu Samantha Stosur, cap de serie numărul 4 şi locul 5 WTA, la scorul de 4-4, după ce în primul set australianca s-a impus cu 7-5. Tot la Montreal, a doua jucătoare a lumii, Maria Şarapova, şi-a anunţat retragerea din turneu, din cauza unei infecţii virale.


De la Irish, la Welsh


Internaţionalul roman de rugby Paulică Ion a fost împrumutat pentru un sezon de gruparea de primă ligă engleză London Irish echipei London Welsh, nou promovată în principalul eşalon din Anglia.  Potrivit site-ului oficial al noii formaţii a romanului, London Welsh l-a adus şi pe rusul Kirill Kulemin de la Castres."Sunt două achiziţii foarte bune, care vor ajuta echipa să joace la nivel maxim. Sunt jucători cu multă experienţă la cel mai înalt nivel din Anglia şi din Franţa şi pot scoate ce este mai bun din ceilalţi componenţi ai lotului", a declarat antrenorul Lyn Jones. Paulică Ion s-a transferat la London Irish de la Bath, în 2009, şi a fost selecţionat de 51 de ori în naţionala Romaniei. El şi-a început cariera la CSA Steaua.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.