Sport

Demisie după prima etapă

Ziarul de Vrancea
23 iul 2012 695 vizualizări
Claudiu Niculescu nu mai este antrenor la "U" Cluj după conflictul cu Ana Maria Prodan * el doreşte să-şi continue activitatea la club ca jucător

Claudiu Niculescu a declarat, ier, că a demisionat din funcţia de antrenor al formaţiei Universitatea Cluj, urmand să activeze în continuare ca jucător pentru echipa ardeleană. "Am stat de vorbă cu Ana Maria  Prodan, amandoi am avut păreri de rău după declaraţiile pe care le-am dat, deşi eu cred că nu am făcut afirmaţii chiar atat de dure. I-am spus decizia pe care am luat-o. De echipă se va ocupa în continuare Emil Ursu, antrenorul care era cu mine pe bancă", a spus Claudiu Niculescu la televiziunea Sport.ro. El speră să mai poată ajuta formaţia ardeleană din postura de jucător. "O să încerc să mă pregătesc şi să reintru pe teren. Spun că o să încerc pentru că e greu să revii după atatea luni de inactivitate. Dacă nu, sper ca la toamnă sau în iarnă să intru într-un meci să îmi iau adio de la Universitatea Cluj", a explicat fotbalistul.
Preşedintele Ana Maria Prodan a declarat că nu l-a forţat pe Claudiu Niculescu să demisioneze. "Nu l-am demis pe Niculescu şi nici nu l-am forţat să demisioneze. Ba din contră, i-am spus că trebuie să mergem împreună pană la capăt. De altfel eu nici nu am luat legătura cu niciun alt antrenor. Claudiu Niculescu a decis singur să renunţe, n-a fost împins de nimeni. Eu îmi doresc să mă ajute ca atacant pentru că ştiu că este un foarte bun fotbalist", a spus Ana Maria Prodan la Sport.ro. Claudiu Niculescu a intrat în conflict cu preşedintele clubului Ana Maria Prodan după partida pierdută cu scorul de 2-6 în deplasare cu Pandurii Targu Jiu în prima etapă a Ligii I. El a preluat funcţia de antrenor la 12 decembrie 2011 după demiterea lui Ionuţ Badea.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.