Sport

Adjudul are un nou campion naţional la suliţă

Dan Chiriac
20 iun 2012 881 vizualizări
Mircea Ioan Bostan a aruncat suliţa la aproape 38 de metri şi s-a clasat primul în clasamentul final u atleţii vranceni încearcă să obţină şi alte performanţe la întrecerile de la Bucureşti

Adjudeanul Mircea Ioan Bostan a devenit campion naţional în prima zi a întrecerilor naţionale rezervate copiiilor 1, 2 şi 3. Întrecerile au loc la Bucureşti, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter”. Sportivul Mircea Ioan Bostan, de la CSS Adjud, a câştigat proba de suliţă 600 grame cu o aruncare de 37,99 metri. Tot la aruncarea suliţei, adjudeanul Răzvan Bălan a terminat pe locul cinci cu 29,76 metri. Sportivii pregătiţi de Gheorghe Catrinescu au obţinut şi alte rezultate meritorii: Ramona Diana Vasilache s-a clasat a patra la aruncarea suliţei de 400 de grame, iar Nataniel Rotaru - locul cinci la 200 de metri. Şcoala de atletism din Adjud şi-a dovedit încă odată valoarea, obţinand un nou titlul naţional. “Sunt bucuros pentru performanţele sportivilor şi sper să obţinem alte medalii în a doua zi a întrecerilor”, ne-a spus profesorul Gheorghe Catrinescu. Şi sportivii de la CS Unirea Focşani au avut evoluţii apreciate. Astfel, la 1.000 de metri, Cosmin Valentin Iordache a terminat pe locul patru cu timpul de 3 minute 5 secunde şi patru sutimi, iar Cristinel Daniel Păroiu pe poziţia a 16-a. Miercuri seara, urmau să intre în concurs alţi atleţi din Vrancea. Adjudeanul Marius Stoica a concurat în probele de suliţă şi aruncare a discului. La 500 de metri au alergat Lavinia Ciubotaru - CS Unirea Focşani şi Elena Andrei - CSS Adjud. La lungime, Eduard Stoica - Unirea Focşani şI Lidia State au încercat să obţină o medalie. Veronica Balcan şi Elena Lungu au fost la startul probei de 150 de metri. Tot aseară, Carmen Turmurică - CSS Adjud şi Viorica Ion - CS Unirea, au alergat la 50 metri garduri, respectiv 800 de metri.

Sezonul atletic în plină desfăşurare

Sezonul atletic intern, în aer liber, se află în plină desfăşurare. Pană acum au avut loc internaţionalele Romaniei, dar şi naţionalele şcolare şi de tineret. Cătălin Voicu a obţinut două medalii de argint la internaţionale şi la naţionalele şcolare. În schimb, acesta s-a clasat doar pe locul patru la întrecerile de tineret. Roberta Anghel a obţinut medalia de bronz în proba de 60 de metri garduri la campionatele naţionale de tineret de la Bucureşti. În următoarea perioadă, la Bucureşti se vor desfăşura finalele naţionale rezervate juniorilor II şi III. Cluburile LPS Focşani şi CS Unirea Focşani au mari speranţe pentru obţinerea unor medalii. Vlad Dulcescu, Cosmin Mustaţă, Nicoleta Coman, Roberta Anghel sau Valentina Tănase sunt speranţele atletismului vrancean pentru o medalie la aceste întreceri. Sportivii focşăneni sunt pregătiţi de antrenorii Gicu Alecsandrescu - LPS Focşani, Ştefan Munteanu - CSM Focşani 2007, Fănel Iliescu, CS Unirea Focşani. (Dan CHIRIAC)


Medalii pentru poliţişti şi pompieri la campionatele MAI

Poliţiştii vranceni au luat parte la finala Campionatului de atletism şi cros al Ministerului Administraţiei şi Internelor. La competiţie au participat 120 lucrători ai structurilor Ministerului Administraţiei şi Internelor din întreaga ţară. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea au fost şeful Serviciului de Intervenţie Rapidă, comisarul şef Tomiţă Lazăr şi agenţii Lenuţa Şelaru şi Violeta Făcăieru. Ca şi în anii precedenţi, Tomiţă Lazăr, care este la a 26-a participare la finalele de atletism şi cros, s-a clasat pe un loc fruntaş. Astfel, la proba de aruncare a greutăţii a obţinut locul al doilea. Agentul Violeta Făcăieru a obţinut locul I la săritura în lungime, Lenuţa Şelaru s-a clasat pe locul al III-lea la proba de rezistenţă - 800 m şi pe locul al IV-lea la proba de cros - 2000 m. La acest campionat au participat şi lucrători de la ISU Vrancea. Astfel, mr. Vasile Isticioaia a obţinut locul II la proba de săritură în lungime, categoria de varstă 45 ani. Ofiţerul participă la competiţiile de acest gen organizate de minister încă din 1988, reuşind să adune o adevărată colecţie de diplome şi medalii. (D.C.)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.