Sport

La un pas de liga a treia

Dan Chiriac
19 iun 2012 854 vizualizări
Energia Vulturu - Unirea Casimcea, azi, orele 17.30, într-o partidă de baraj pentru promovare în liga a treia .La Panciu, se joacă partida dintre FC Zagon şi Unirea Stîlpu

Azi, de la orele 17.30, se vor disputa partidele de baraj pentru promovare în liga a treia. Reprezentanta judeţului Vrancea, Energia Vulturu, va juca în compania echipei Unirea Casimcea, campioana judeţului Tulcea. Întalnirea este programată pe stadionul “Ştefan Vrăbioru” din Ianca. Energia Vulturu revine la barajul de promovare după patru ani. În 2008, echipa vranceană disputa meciul de promovare, la Bacău, pe stadionul “Aerostar”, în compania formaţiei Cetate Tg. Neamţ. Vrancenii au cedat atunci cu 2-0, iar adversara a promovat. Nemţenii au retrogradat din nou, în acest an, culmea după un meci decisiv cu CS M Focşani. În 2006, Energia Vulturu chiar a promovat în liga a treia, unde a evoluat un sezon întreg. Apoi, formaţia vranceană a făcut un parteneriat cu Primăria municipiului Focşani şi astfel a apărut clubul CSM Focşani. În acest an, în Superliga Vrancei, Energia a terminat pe poziţia a cincea, dar a beneficiat din plin de actele de constituire ale clubului. Toate echipele clasate înaintea sa nu au avut drept de participare la barajul de promovare datorită documentelor insuficiente pe care le deţin. Pentru partida de azi, antrenorul Orlando Şerbănică are la dispoziţie 18 jucători: Olăraşu, Săvulescu, Arion, Terţiu, Lazăr, L. Apostol, V. Apostol, A. Apostol, Ungureanu, Corhană, Forcoş, Smărăndoiu, Duţă, Şotîrcă, Nistor, Avramescu, Tudose, Grama.

Unirea Casimcea, echipa cu 1.500 de spectatori

Unirea Casimcea este echipa unei comune din judeţul Tulcea. Mai mulţi oameni de afaceri din zonă au investit în aceasta, iar obiectivul este bine stabilit: promovarea în liga a treia. Tulcenii au dominat de o manieră impresionantă campionatul judeţean, caştigand la pas. Tulcenii au marcat peste 100 de goluri în acest sezon. Media de spectatori la partidele de pe teren propriu a fost de peste 1.500 de spectatori. La ultimul meci din campionat, uniriştii au avut în tribune peste 2.500 de spectatori, printre care s-a aflat şi fostul ministru al educaţiei, Ecaterina Andronescu. Unirea Casimcea pleacă cu prima şansă în jocul de azi, dar Energia Vulturu este hotărată să facă o figură frumoasă şi să pună probleme  adversarilor.

Baraj şi la Panciu

Azi, de la orele 17.30, pe stadionul “orăşenesc” din Panciu se va desfăşura un alt meci de baraj pentru promovare în liga a treia. Se vor duela FC Zagon, din judeţul Covasna şi Unirea Stîlpu, reprezentanta Buzăului. FC Zagon participă pentru a şasea oară consecutiv la barajul de promovare. Anul trecut, echipa din Covasna a ratat promovarea după executarea loviturilor de departajare. Unirea Stalpu a ajuns la baraj după ce primele patru formaţii din campionatul judeţului Buzău au fost implicate în meciuri “suspecte” şi au fost excluse din campionat. Dacă la finalul partidelor de azi, scorul va fi egal, se vor juca două reprize a 15 minute. Dacă egalitatea va persista, se va trece la executarea loviturilor de departajare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.