Sport

Patricia Vizitiu se operează

Ziarul de Vrancea
31 mai 2012 1793 vizualizări
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, a anunţat, ieri,că jucătoarea Patricia Vizitiu va suferi o intervenţie chirugicală la genunchiul stang, dar că ea va rămane în lot încă un sezon.

Handbalista s-a accidentat grav la genunchiul stang, la meciul dintre Romania şi Muntenegru, din 26 mai, de la turneul preolimpic de la Lyon. Primele teste medicale au arătat probleme grave la ligamente, astfel că o operaţie este inevitabilă, sportiva fiind inaptă de joc, probabil, în tot anul 2012. Conducerea Oltchim a anunţat că deşi contractul Patriciei Vizitiu va expira la data de 30 iunie, i se va face o nouă ofertă.
Tecău a debutat cu succes la RG
Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (Romania/Suedia), cap de serie numărul 5, a învins, ieri, cu scorul 6-4, 6-2, cuplul Alex Bogomolov Jr/Dick Norman (Rusia/Belgia), în turul I al turneului de la Roland Garros. Tecău şi Lindstedt, care şi-au asigurat un cec de 8.000 de euro, vor evolua în turul doi împotriva cuplului Treat Conrad Huey/Dominic Inglot (Filipine/Marea Britanie), învingătoare cu 7-5, 6-2 în faţa americanilor Michael Russell/Donald Young.


Începe corvoada handbaliştilor


Din lotul naţionalei de handbal masculin, antrenată de Eliodor Voica, care va pleca în turneul din Israel, prima fază a calificărilor în vederea Campionatului European din 2014, absentează Alexandru Stamate şi Bogdan Mihai, ambii accidentaţi. Din lot fac parte: Popescu, Ciobanu, Marocico (portari), Sabou, Dospinescu, Ghionea, Mihalcea (extreme), Şimicu, Păiuş, Csepreghi, Ghiţă, Acatrinei (interi), Fenici, Rotaru (centri), Novac, Irimescu şi Talas (pivoţi).  Romania face parte din grupa C de precalificare, alături de Israel, Belgia şi Irlanda. Turneul va avea loc în perioada 8-10 iunie, în Israel, iar prima clasată va merge în faza următoare a calificărilor, în grupa din care mai fac parte Islanda, Slovenia şi Belarus.


Doi juniori romani la finala Euro 2012


Juniorii Robert Popescu şi Alexandru Lăudatu vor reprezenta Romania la finala Euro-2012, ei urmand să intre pe teren alături de jucătorii celor două selecţionate care îşi vor disputa trofeul la 1 iulie, pe Stadionul Olimpic din Kiev. Robert Popescu şi Alexandru Lăudatu, juniori ai echipelor Dynamic Craiova, respectiv CSM Focşani, au fost aleşi cei mai buni jucători ai Cupei McDonald's Player Escort 2012, organizată la Bucureşti în perioada 9-11 aprilie. "Robert şi Alexandru vor reprezenta Romania la finala Euro-2012, sunt doi copii talentaţi care vor avea şansa unică de a intra pe teren alături de cei mai buni jucători de la Campionatul European. De asemenea, vor urmări finala din tribune alături de părinţii lor care îi vor însoţi în Ucraina", a declaratîntr-o conferinţă de presă, directorul general al McDonald's Romania, Daniel Boaje. Prezent la conferinţa de presă, preşedintele Fan Clubului echipei naţionale, Ion Vlădoiu, a declarat că şi-ar dori ca în viitor cei doi juniori să facă parte din selecţionata de seniori a Romaniei.


Amicale interţări


Echipele naţionale ale Spaniei, Suediei şi Olandei au învins, miercuri, reprezentativele Coreei de Sud, Islandei şi Slovaciei, în meciuri de pregătire înaintea turneului final al Campionatului European din Ucraina şi Polonia, care se va desfăşura în perioada 8 iunie - 1 iulie. Spania a trecut, la Berna, cu scorul de 4-1 (1-1), de selecţionata Coreei de Sud. Golurile campioanei europene şi mondiale au fost marcate de Fernando Torres (’12), Xabi Alonso ('53 – penalty),  Cazorla ('55) şi Negredo ('80), în timp ce pentru asiatici a înscris Kim Do-heon, în minutul 43. Suedia a învins, la Goteborg, cu scorul de 3-2 (2-1), formaţia Islandei. Golurile suedezilor au fost marcate de Ibrahimovici ( '1), Toivonen ('13) şi Wilhelmsson ('76), în timp ce pentru islandezi au înscris Sigthorsson( '26) şi Jonasson ('90). Olanda a trecut, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Slovaciei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Salata ('7 – autogol) şi Van der Vaart ('75).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.