Sport

Go, Lucian, go!

Ziarul de Vrancea
25 mai 2012 884 vizualizări
La noapte, de la ora 2:00, Bute îşi pune centura în joc în faţa lui Carl Froch, la Nottingham * meciul va fi transmis în direct pe “Money Channel”

Pugiliştii Lucian Bute şi Carl Froch au trecut cantarul oficial care a avut loc, ieri, în faţa arenei Capital FM ce va găzdui, sambătă, meciul pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie. Lucian Bute a cantărit 75,84 kilograme în timp ce advesarul său a avut 75,8 kilograme, astfel că ambii pugilişti s-au încadrat în limitele categoriei (76,204 kilograme). La proba cantarului au asistat aproximativ aproximativ 500 de spectatori, dintre care 200 de romani. Fanii romani erau îmbrăcaţi în tricouri albe pe care scria "Bute Romania", iar textul avea culorile tricolorului. De asemenea, aceştia aveau pe cap şi bandane cu chipul şi numele pugilistului roman. Susţinătorii lui Bute s-au manifestat zgomotos cu mai bine de o oră înainte startul cantarului oficial prin scandări ale numelui boxerului roman, acoperindu-i pe fanii lui Froch.
"Este o atmosferă senzaţională, dar mă bucur că am alături de mine ataţia romani şi canadieni. Cu siguranţă la meci situaţia va fi diferită şi vor fi mult mai mulţi englezi în tribune. Oricum am venit aici cu gandul la o luptă foarte stransă şi sunt pregătit să-l înfrunt pe Froch. Este un meci foarte important pentru cariera mea, pentru că mă lupt pe teren străin, dar şi cu un adversar foarte puternic. Oricum le promit englezilor că centura va rămane la mine", a spus Bute.
Totodată, mai mulţi fani ai Universităţii Craiova au afişat un banner pe care scria "Ştiinţa nu moare - Justice for Craiova". Partida dintre pugilistul britanic Carl Froch şi boxerul Lucian Bute va avea loc, sambătă, la Capital FM Arena din Nottingham. în meciul cu Froch, Lucian Bute îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF la categoria supermijlocie. Meciul se va disputa în noaptea de sambătă spre duminică de la ora 2:00 şi poate fi urmărit la TV pe “Money Channel”.




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
Madalin, acum 4363 zile, 21 ore, 32 minute, 13 secunde
Gala incepe la 21. Dar meciul lui Bute este la ora 2
mihai, acum 4363 zile, 22 ore, 11 minute, 32 secunde
ce e noua ce e doua!!! la asa ziaristi asa stiri.
A, acum 4363 zile, 23 ore, 52 minute, 41 secunde
este la ora 21. macar mai cititi si voi programul...http://www.money.ro/emisiuni.html vai de capul vostru
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.