Sport

Mămică cu un copil de patru ani, hoaţă într-un hipermarket din Focşani

Ziarul de Vrancea
23 mai 2012 1859 vizualizări
Cand a fost văzută de pază, femeia s-a blocat în maşină

Deşi pare greu de crezut, o tanără din Focşani, care se afla la cumpărături împreună cu copilul său de doar patru ani, s-a apucat de furat. Femeia a intrat într-un cunoscut hipermarket din Focşani, situat pe strada Brăilei, a cumpărat mai multe produse, iar altele le-a dosit în poşetă. A fost însă observată de camerele de supraveghere iar în momentul în care a plecat din magazin, s-a dat alarma. Conform unor martori, cand şi-a dat seama că este urmărită, femeia ar fi alergat către autoturismul personal şi s-a baricadat în interior. Cei care au convins-o să coboare au fost reprezentanţii firmei de pază care asigură respectivul hipermarket. Tot aceştia au fost cei care au calmat copilul şi au reţinut-o pe tanără pană la venirea poliţiştilor. “Poliţia municipiului Focşani a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, care are în întreţinere un copil de patru ani, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-un magazin. Cu ocazia deplasării la faţa locului, asupra tinerei au fost găsite mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 200 lei. Femeia va fi cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat”, a declarat comisarul şef Gicu Avasiloaie, de la Poliţia municipiului. Femeia luase mai multe bunuri pe care le-a plătit, dar a ascuns în poşetă şi altele, în special produse cosmetice şi de curăţenie, pe care nu le-a mai achitat la casă. De altfel, marile magazine au mai mereu de-a face cu astfel de cazuri. Multe preferă să nu facă mare tam-tam de furturi, pentru că valoarea pagubelor nu e foarte mare şi se caută o înţelegere cu cei care fură. De altfel, printre cei care au fost prinşi cu obiecte neachitate la casă s-ar număra şi fiul unui cunoscut poliţist care a plecat cu produse dintr-un centru de bricolaj. Ruşinea însă aparţine cleptomanilor, aşa cum este şi în acest caz. (G. SAVA, D. CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
adi, acum 4365 zile, 19 ore, 22 minute, 19 secunde
PS Si astia de la ziar sa fie corecti cu cititorii!!!!!!!!!!!
adi, acum 4365 zile, 19 ore, 25 minute, 56 secunde
Oameni buni,astia au innebunit cu totul! cum sa te duci domle cu copilul la furat? bravo celor de la paza,sa-i prinda mereu pe cleptomanii astia!!!!!!!
obiectivitate, acum 4365 zile, 23 ore, 30 minute, 31 secunde
Avand in vedere ca fapta femeii inconstiente e plasata de redactorii ZdV la rubrica ,,Sport,, :))))))),nu putem decat sa deducem logic ca acestia doresc sa ne faca sa intelegem ,probabil,ca sportul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.