Sport

Se va repeta istoria şi în 2012?Derby-ul judeţului acVrancea contează pentru o singură echipă

Dan Chiriac
22 mai 2012 662 vizualizări
Mai sunt doar două zile pană la meciul dintre CSM Focşani - FC Panciu u o victorie o salvează pe CSM Focşani în mare măsură

CSM Focşani şi FC Panciu se vor întalni peste două zile în derby-ul judeţean, un meci care contează doar pentru gazde. Cu toate acestea, rivalitatea dintre cele două formaţii anunţă un meci deschis oricări rezultat. În ultimii doi ani, înainte de meciurile directe, situaţia în clasament era aproape identică pentru cele două formaţii. CSM Focşani se lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce păncenii erau deja salvaţi. Meciul de anul trecut s-a terminat cu victoria păncenilor, lucru care a adus nemulţumire în tabăra celor de la CSM Focşani 2007. Rămane de văzut dacă vineri, focşănenii vor reuşi să obţină cele trei puncte, absolut necesare în lupta pentru salvare de la retrogradare. Calculele pentru echipa focşăneană sunt simple: şanse la locul 12 sunt doar teoretice, în timp ce speranţele se leagă de locul 13. În acest moment se cunosc 20 dintre cele 21 de echipe ce vor retrograda din cele şase serii. Ultima retrogradată se va stabili între ocupantele poziţiilor a 13-a CSM Focşani (seria 1), Conpet Cireşu (seria a doua) şi Voinţa Livezile (seria a VI-a). Focşănenii au nevoie de cel puţin trei puncte pentru a evita ultimul loc retrogradabil.


“Dacă nu vor caştiga, jucătorii vor avea de pierdut!”


Atmosfera este optimistă în tabăra celor de la CSM Focşani, dar oficialii echipei sunt conştienţi că meciul cu FC Panciu nu va fi deloc uşor. “Nu avem decat o variantă: victoria! Jucătorii trebuie să arate o altă atitudine faţă de ultimul meci. Măcar acum, în ceasul al 12-lea, jucătorii trebuie să arate determinarea din meciul cu Rîmnicu Sărat. Dacă nu o vor face, atunci ei vor avea de pierdut!”, ne-a spus Ovidiu Rusu, directorul sportiv de la CSM Focşani. De partea opusă, FC Panciu va veni la Focşani pentru a-şi juca şansa. “Pentru noi va fi un meci obişnuit, vom juca la fel cum am făcut-o pe tot parcursul returului. Îmi doresc ca cel mai bun să caştige”, ne-a spus Raul Cioran, directorul sportiv de la FC Panciu. Partida de vineri a fost programată iniţial pe stadionul din Vulturu. Oficialii de la CSM Focşani au dorit să înceapă refacerea gazonului de pe stadionul “Milcovul”. În cele din urmă, varianta a picat, iar jocul va avea loc la Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4356 zile, 6 ore, 3 minute, 4 secunde
mare meci mare! cu siguranta o sa le dea meciul, ca doar suntem acasa, nu?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.