Sport

Băieţii la rand!

Ziarul de Vrancea
16 mai 2012 936 vizualizări
Săptămana viitoare vor avea loc la Montpellier Campionatele Europene de gimnastică masculină

Gimnaştii romani, juniori şi seniori, se pregătesc de participarea la Campionatele Europene de la Montpellier (23-27 mai), ieri fiind anunţată componenţa loturilor care au ca obiectiv obţinerea a una-două medalii şi încă una sau două clasări pe locurile IV-VI. Secretarul general al FR Gimnastică, Mircea Apolzan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că Romania va alinia la această competiţie cea mai bună echipă. "Echipa masculină este şi ea calificată la JO, astfel că devine importantă o testare pentru Londra, mai ales că tiparul de concurs de acolo este foarte apropiat cu cel al Europenelor. Ne punem multe speranţe în finaliştii de la Mondiale, Koczi şi Berbecar, iar rezultate bune sperăm să obţinem în finalele pe aparate la sol, cal cu manere, sărituri şi paralele. Ne dorim, de asemenea, o prestaţie bună în concursul pe echipe, dar să nu uităm ce e cel mai important: gimnaştii să încheie fără probleme de sănătate. Aliniem în prezent cea mai bună echipă posibil şi e important să se întoarcă toţi sănătoşi", a spus Apolzan.
 Lotul seniorilor, pregătit de Ştefan Gal, Vasile Vug şi Ioan Suciu este compus din  Flavius Koczi, Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Vlad Cotună, Cristian Băţagă. La juniori, tehnicienii Adrian Ianculescu, Lucian Alexa şi Emil Popescu, îi va alinia pe  Daniel Rădeanu, Liviu Necşa, Adrian Popa, Emanuel Bădilă şi Andrei Savu  Concursul se va desfăşura după cum urmează: calificări juniori (23 mai), calificări seniori (24 mai), finală individual-compus juniori (25 mai), finală echipe seniori (26 mai), finale pe aparate juniori şi seniori (27 mai).



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.