Sport

Microbiştii vrînceni merg la evenimentul anului în fotbal

Dan Chiriac
8 mai 2012 576 vizualizări
Athletic Bilbao - Atletico Madrid, finala Europa League, se joacă miercuri seara, de la orele 21.45, pe Naţional Arena u meciul este transmis în direct pe Pro Tv şi Dolce Sport

Evenimentul anului în fotbalul romanesc a născut interes maxim şi în Vrancea. Microbiştii vrînceni, fericiţii posesori ai unui bilet la acest eveniment, se pregătesc deja pentru finala Europa League, meci care va avea loc în această seară, pe Naţional Arena. Alţi suporteri din Focşani caută bilete pe piaţa neagră pentru a putea intra în tribune la această partidă. Numai că preţurile biletelor la „negru” nu sînt prea atrăgătoare pentru suporteri. Astfel, un bilet de categoria a doua se vinde deja cu 1.500 de lei, iar unul pentru categoria întîi poate ajunge pînă la 1.000 de euro. Preţurile au crescut foarte mult după ce 50.000 de suporteri spanioli au ajuns la Bucureşti şi caută bilete la finală. O parte din facţiunea Ultra Boys Focşani a reuşit să intre în posesia mai multor bilete, după ce le-au comandat pe internet, în luna octombrie 2011. De asemenea, cîţiva oameni de afaceri din Focşani, dar şi oameni de sport, au reuşit să-şi procure tichetul necesar pentru intrarea pe stadion.


Bucureştiul invadat de provincie, dar şi de spanioli


Bucureştiul a fost invadat deja de zeci de mii de turişti spanioli, veniţi să  vadă pe viu finala Europa League. Se estimează că în această seară pe stadion vor fi cel puţin 30.000 de suporteri spanioli, de la ambele echipe şi 20.000 de romani. Pentru ţara noastră, evenimentul din această seară este foarte important. Autorităţiile vor da un test important şi vor arăta dacă pot face faţă unui număr aşa de mare de turişti străini. Cele două finaliste au ajuns în această fază după ce au eliminat din competiţie echipe puternice ca Manchester United, Valencia, Schalke sau Sporting Lisabona. Autorităţile romane şi-au luat măsuri speciale ţinînd cont că se vor întîlni suporteri din Madrid şi din Bilbao, două regiuni din Spania ce nu s-au iubit prea mult niciodată. Suporterii focşăneni care vor merge la partida din această seară trebuie să ştie că intrarea în stadion se va face cu începere de la orele 18.45. De asemenea, maşinile nu pot fi parcate pe o rază de un kilometru de stadion, iar intrarea se va face doar pe la poarta menţionată pe bilet şi pe un traseu bine stabilit de organizatori. Accesul cu umbrele, aparate foto profesionale sau camere video în incinta stadionului este interzis. De asemenea, suporterii vor fi nevoiţi să apeleze la chioşcurile  din incinta stadionului dacă vor dori să mănînce sau să consume răcoritoare. Cei care vor cumpăra bilete la negru au  obligativitatea anunţării organizatorilor despre schimbarea titularului biletului. În caz contrar, fanii vor fi opriţi la intrare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.