Sport

SMS-Sportiv:Rugbiştii joacă la Bîrlad

Dan Chiriac
6 mai 2012 639 vizualizări
Medalie de bronz pentru echipa de rugby fete:

Echipa de rugby în şapte fete de la LPS Focşani a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Sportului Şcolar. Faza finală a avut loc la Constanţa, iar fetele de la LPS au avut o comportare foarte bună, în urma căreia, cinci jucătoare au fost convocate la lotul naţional. În schimb, echipa de rugby U 19 a ratat o medalie naţională după ce a pierdut cu 31-8 în faţa celor de la CSS Bîrlad, la turneul final al Campionatului Naţional U19, la care iau parte patru formaţii. Metrorex a devenit campioană naţională după ce trecut cu 20-9 de Siromex Baia Mare. Echipa de rugby sub 16 ani de la LPS Focşani a jucat două partide la Buzău. LPS a învins echipa gazdă cu 24-0 şi a pierdut cu 10-15 în faţa celor de la CSS Tecuci. (Dan CHIRIAC)


Două medalii de bronz la Cupa Romaniei:


Judoka din Focşani au obţinut două medalii de bronz la Cupa Romaniei care a avut loc Miercurea Ciuc. Maria Paraschiv, de la LPS CSM 2007 Focşani, s-a clasat a treia la categoria plus 78 de kilgorame. Sportiva este pregătită de Stănică Grosu. Andreea Ştefănescu, de la CS Unirea Focşani, a luat bronzul la 48 kg. Aceasta este pregătită de Adrian Moldoveanu. Ieri după-amiază, judoka au concurat şi în întrecerile de ne-waza. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.