Sport

"Veniţi să încurajaţi echipa!"

Dan Chiriac
30 apr 2012 717 vizualizări
Este apelul fanilor focşăneni înainte de meciul cu ACS Odorheiul Secuiesc din play-off-ul ligii întîi u primul meci din play-off se joacă azi, de la orele 18.00, în Sala Polivalentă

Fanii focşăneni şi-au adus aminte de fotbalul din oraş şi vor să susţină echipa de futsal în tentativa de a se califica în semifinalele ligii întîi. Sătui de rateurile echipei de fotbal, microbiştii au uitat în ultimul timp drumul stadionului şi s-au îndreptat spre sală. Azi, la orele 17.30, fanii focşăneni sînt aşteptaţi în faţa Sălii Polivalente. La ultimele partide de pe teren propriu în tribune au venit peste o mie de spectatori. Aportul fanilor este foarte important azi în partida cu ACS Odorheiul Secuiesc. Jocul dintre CSM Focşani şi ACS Odorheiul Secuiesc va avea azi, de la orele 18.00, în Sala Polivalentă. Iniţial, meciul a fost progrmat pentru orele 20.00, dar ora a fost modificată după ce Digi Sport a decis să nu mai televizeze jocul. Întîlnirile dintre cele două echipe au un istoric de cinci ani. Cel mai frumos meci dintre cele două s-a desfăşurat în 2008, atunci cînd în tribunele Săli Polivalente a fost prezent şi preşedintele Federaţiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Cu o sală arhiplină în spate, echipa focşăneană a condus pe ACS Odorhei pînă cu trei secunde înainte de final. Harghitenii au egalat după o fază controversată, mulţi susţinînd că arbitrii au ţinut cont că oaspeţii erau campionii Romaniei şi nu ar fi picat prea bine să piardă la Focşani. În acest an, cele două echipe au oferit meciuri aproape identice. La Odorhei, focşănenii au condus cu 7-6, pînă în ultimul minut, dar au ratat victoria. În retur, la Focşani, CSM a condus tot meciul, dar oaspeţii au revenit şi au preluat conducerea cu 7-6. Focşănenii au egalat în cele din urmă şi au stabilit scorul din tur, 7-7. Pentru jocurile cu ACS Odorheiul Secuiesc, cei doi antrenori se bazează pe următorii jucători: Borş, Olăraşu, Popa, Curteanu, Săraru, Ungureanu, Chivu, Toader, Chivu, Ilaş, Alecsandrescu şi Forcoş. Intrarea la partida de azi este liberă. Al doilea meci dintre cele două formaţii se va disputa sîmbătă, la Odorhei. În cazul în care victoriile în cele două partide vor fi împărţite, atunci meciul decisiv pentru calificarea în semifinale va avea loc tot în Harghita, la o dată ce va fi stabilită ulterior. În cazul în care partida din această seară se va termina la egalitate, se vor disputa două reprize de prelungire, a cinci minute fiecare. Dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare de la şase metri. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.