Sport

Moda făraşului în Liga I

Ziarul de Vrancea
9 apr 2012 655 vizualizări
Jorge Costa a fost demis de la CFR, urmează Ciobotariu de la Dinamo * la Cluj a fost readus Ioan Andone, iar la Dinamo se negociază cu Dario Bonetti

Conducerea clubului CFR Cluj a decis, duminică, după o şedinţă de peste cinci ore, să îl demită pe antrenorul Jorge Costa, echipa urmînd să fie pregătită în ultimele etape de Ioan Andone.  Formaţia CFR Cluj, liderul clasamentului Ligii I, a fost învinsă, sîmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 0-5 (0-2), de echipa Rapid, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I, înregistrînd prima înfrîngere după 11 runde. Jorge Costa se afla la conducerea tehnică a echipei clujene din mai 2011. Sezonul trecut, Andrea Mandorlini a fost demis de la CFR Cluj tot după o înfrîngere cu Rapid, scor 0-2 în Giuleşti. Preşedintele grupării CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că nu regretă decizia de a renunţa la serviciile tehnicianului Jorge Costa: "Costa a înţeles situaţia, deşi nu se bucură.  Trebuie sacrificat pentru performanţă. Nu regret decizia luată. Nu mi s-a părut surprins, a acceptat din prima. Ne-a înţeles fără să îi dăm prea multe explicaţii. Eu m-am împrietenit cu Costa şi sînt mîndru că am colaborat cu el. Echipa este pe locul 1, cu cinci puncte avans. Sacrificăm totul pentru a cîştiga titlul şi a face performanţă. Andone era singurul care putea să preia echipa. Mă bucur că a acceptat. Este foarte bun mobilizator, are experienţă mare şi ăsta e un lucru esenţial la fotbal. ", a spua Iuliu Mureşan.
* Antrenorul italian Dario Bonetti a sosit, ieri, la Bucureşti pentru a negocia cu preşedintele CA al clubului Dinamo, Dario Bonetti, preluarea conducerii tehnice a formaţiei. În vîrstă de 50 de ani, Dario Bonetti a pregătit echipa Dinamo în perioada iulie - octombrie 2009. Italianul a antrenat ultima dată selecţionata Zambiei, cu care a obţinut calificarea la Cupa Africii pe Naţiuni (CAN-2012). El a fost înlocuit de la echipă înaintea turneului final. După întîlnirea cu Badea, Bonetti a refuzat să vorbească despre preluarea echipei Dinamo. "Sînt în Romania în vacanţă pentru două-trei zile. M-am întîlnit cu domnul Badea pentru că avem aceeaşi pasiune, pictura", a spus Bonetti, la ieşirea din sediul Computerland. Cu toate acestea, discuţiile şefilor dinamovişti cu Bonetti au continuat şi în cursul după-amiezii, demiterea antrenorului Liviu Ciobotariu, după 1-3 cu Petrolul fiind iminentă.  Se vehiculează şi păstrarea lui “Ciobi” ca antrenor secund, sau chiar principal, dar cu Bonetti director tehnic.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.