Sport

Să vezi şi să nu crezi!

Ziarul de Vrancea
29 mar 2012 537 vizualizări
Derbiul Milan - Barcelona s-a încheiat fără gol * Bayern este aproape în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a cîştigat la Marseille cu 2-0

AC Milan – FC Barcelona 0-0. În ciuda presingului avansat al gazdelor, Barça a reuşit să-şi impună dominaţia încă de la început, prin obişnuitul său joc de pase. Prima ocazie de gol a fost irosită de Milan, prin Robinho (‘3), replica oaspeţilor venind curînd prin Dani Alves. Milanezii şi-au pus toate speranţele în sclipirile lui Ibrahimovic, al cărui şut pe jos a fost respins cu greu de Valdez (’20). Nici Abbiati nu s-a lăsat mai prejos şase minute mai tîrziu, intervenind salutar după un-doi-ul dintre Xavi şi Messi. Prima repriză s-a încheiat cu combinaţii încîntătoare ale elevilor lui Guardiola şi cu tabela imaculată. După pauză, Milan a devenit mai activă în atac şi-au creat poziţii favorabile în careu, prost gestionate de jucători ca Nocerino şi Emanuelsson, în timp ce Barcelona a avut puţine şanse de a concretiza, în ciuda clasei vizibile a lui Messi, fundaşii milanezi fiind foarte bine plasaţi. În min. 84, Messi a surprins defensiva gazdelor în nemişcare, a trimis în unghi pentru Tello care a înregistrat cea mai mare ocazie a echipei spaniole. Astfel, după două meciuri pline de goluri, se înregistrează o remiză albă, decizia urmînd a fi luată pe “Nou Camp”.

Olympique Marseille – Bayern München 0-2. Gomez (’44), Robben (’70). Marseillezii au jucat frumos în prima repriză, însă scorul a fost deschis de Bayern, prin Mario Gomez, care a şutat din alergare pe jos, după o minge servită perfect de Robben. Gazdele au încercat să revină puternic în repriza secundă, dar germanii au închis foarte bine spaţiile, ceea ce a redus cota de spectacol a jocului. Mai mult, la o acţiune purtată în viteză, Bayern a reuşit dublarea avantajului, prin Robben. În timpul suplimentar, Chéyrou a ratat ultima şansă de a înscrie golul de onoare al gazdelor, Bayern fiind foarte aproape de calificarea în semifinale.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.