Sport

Energia Vulturu, una dintre favoritele la cîştigarea Superligii

Dan Chiriac
26 mar 2012 1116 vizualizări
Play-off-ul Ligii a patra se apropie de start. Energia Vulturu se află printre favoritele la cîştigarea Superligii.

După ce a cîştigat Grupa Sud din sezonul regulat, formaţia din Vulturu şi-a propus să ajungă din nou acolo unde a fost în anii trecuţi, adică la barajul de promovare în liga a treia. Pregătirile echipei au început în urmă cu două săptămîni. Preocuparea pentru fotbal la Vulturu este foarte mare, astfel încît a fost înfiinţată şi echipa secundă. Duminică cele două formaţii, Energia Vulturu şi Energia 2 Omega Vulturu, s-au întîlnit într-o partidă de pregătire care a fost cîştigată la pas de prima echipă. Scorul final a fost 9-0, dar jucătorii de la formaţia secundă nu au încă condiţia fizică necesară pentru a ţine piept adversarilor. Cu toate acestea, nu au lipsit micile conflicte între jucătorii celor două echipe. Reuşitele echipei din Vulturu nu ar fi fost posibile fără sprijinul primăriei şi a firmei Contliv Soft SRL. Patronul acesteia, Liviu Macovei, este cel care premiează jucătorii. Interesant este că acesta a jucat duminică contra echipei pe care o sponsorizează.  «Prima echipă  este formată în mare parte din jucători tineri care în acest tur nu a avut nicio înfrîngere. Acum am înfiinţat şi o echipă secundă unde să poată evolua şi jucătorii care nu prind formaţia mare, dar şi cei care au ajuns la o vîrstă, dar vor să facă în continuare mişcare”, ne-a spus Ion Toia, administratorul-delegat de la Energia Vulturu. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 4434 zile, 11 ore, 56 minute, 19 secunde
au mai fost si la sala cotati ca favoriti si i a batut toata lumea
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.