Sport

Ca la uşa cortului

Ziarul de Vrancea
23 mar 2012 588 vizualizări
Preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, se plînge că a fost înjurat de mamă de către Gigi Becali

Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Crăciunescu, a declarat la Sport.ro, că a primit "cele mai ordinare înjurături" de la finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, după meciul pierdut de stelişti în faţa formaţiei FCM Tîrgu Mureş, scor 0-1. "Am primit cele mai ordinare înjurături de la Gigi Becali. Dacă funcţia de preşedinte la CCA nu înseamnă nimic pentru aceşti oameni, înseamnă că ăsta e fotbalul pe care îl avem în Romania. Aceste echipe mari, cu patroni umflaţi cu pompa, iau bătaie de la echipele mici. Ei au voie să facă pe oricine cum vor ei pentru că au bani. Domnul Badea dacă are bani poate să facă pe oricine cum îi vine lui la gură, apoi îşi cere scuze. Porumboiu m-a acuzat că l-am mituit pe arbitrul de la Vaslui, pe care eu nu l-am întîlnit niciodată. Vin acuze de la oameni care nu au nici o limită. Greşelile din teren ale arbitrilor sînt unele umane. Dacă se dovedeşte că sînt din cauza mea, o să plătesc. Nu am de ce sa plec din funcţia de preşedinte CCA. Eu îmi fac cu onestitate această meserie. Să plece ei, eu nu am de ce să plec", a spus Crăciunescu.  Ion Crăciunescu a refuzat să comenteze arbitrajul lui Cristian Balaj la meciul FCM Tîrgu Mureş - Steaua. "Eu nu mă pot pronunţa de un arbitraj înainte să văd raportul. Pentru toate greşelile se fac în terenul de joc, responsabili sînt cei care le fac, nu eu", a mai spus Crăciunescu. Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat joi seară, după meciul pierdut în faţa formaţiei FCM Tîrgu Mureş, scor 0-1, că arbitrul partidei, Cristian Balaj, ar trebui să ajungă "la puşcărie". "Să le dam titlul celor de la CFR! N-ai ce să faci decît să-l bagi la puşcărie pe Balaj! Să trimitem CFR în Divizia B şi pe Balaj la puşcărie. Să traga de timp nenorocitul. Nici la gol n-a fost fault" a spus Gigi Becali. Formaţia Steaua a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 0-1, de echipa FCM Tîrgu Mureş, în ultimul meci al etapei a XXII-a a Ligii I. Ilyeş a înscris unicul gol al partidei, în minutul 14. În minutul 80, gazdele au cerut penalti după o intevenţie în careu a lui Chiricheş la Subotic. În minutul 90A3, steliştii a solicitat penalti după un fault al lui Albuţ la Chiricheş.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.