Sport

Mini-Ştiri:Mercedes în flăcări

Ziarul de Vrancea
18 mar 2012 747 vizualizări
Proprietarul unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Constanţa, a chemat pompierii ieri dimineaţă după ce i-a luat foc maşina.

Incidentul s-a produs în jurul orei 3.30, pe strada unde era garat. Focul a fost stins de Detaşamentul de Pompieri Focşani. Focul a distus interiorul maşinii, iar geamurile au fost sparte din cauza căldurii. Pe fir au intrat şi poliţiştii pentru că pompierii au constatat că s-a folosit sursa intenţionată de aprindere. (R. M.)


Alcool fără acte găsit de poliţişti

Un transport ilegal de vin a fost descoperit de poliţiştii din Panciu. Aceştia au oprit în trafic o autoutilitară marca VW condusă de Cristian N., 46 ani, din municipiul Cîmpulung Moldovenesc. Bărbatul transporta 600 litri de vin alb şi 140 litri de ţuică fără să deţină documente de provenienţă şi transport. Poliţiştii au întomcmit dosar penal, în timp ce inspectorii de la Direcţia Agricolă au recoltat probe pentru a stabili dacă alcoolul era contrafăcut. (D. C.)

Tînăr fără permis pe străzile Mărăşeştiului

Un tînăr din oraşul Mărăşeşti s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volan. Vlad C., 26 ani, a plecat la plimbare cu o maşină Nissan deşi avea permisul suspendat. Acesta a fost tras pe dreapta de poliţişti. (D. C.)

După ce au băut s-au luat la bătaie

Poliţiştii din Nereju au fost sesizaţi despre faptul că în urma unui conflict spontan şi pe fondul consumului de alcool Radu P. şi Ştefan P., din localitate, l-au lovit cu un corp dur în zona capului pe Petrică O., din Vaslui. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis. Cercetările sînt continuate de poliţişti, care vor lua măsuri în funcţie de constatările medico-legale. (A. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.