Sport

CSM Focşani a pierdut la scor amicalul cu Dunărea Galaţi

Dan Chiriac
11 mar 2012 589 vizualizări
Dunărea Galaţi - CSM Focşani 4 - 0(1-0),într-o partidă jucată sîmbătă pe terenul “Siderurgistul”

Echipa CSM Focşani a pierdut la scor amicalul jucat sîmbătă după-amiază la Galaţi, în compania echipei Dunărea. Gazdele au dominat meciul în cea mai mare parte a timpului şi au arătat ca o echipă de Liga a doua. În schimb, focşănenii au încercat să repete evoluţiile bune din această perioadă de pregătire, dar nu au reuşit foarte multe. Fostul jucător de la CSM Focşani, Cîrjan, a deschis scorul în prima repriză după ce a transformat o lovitură de la 11 metri. Milea şi Dan Negoiţă au avut ocazia de a egala, dar rezultatul a rămas pînă la pauză 1-0. După reluare, gazdele au avut un sfert de oră foarte bun şi au mai marcat de două ori prin Bîrlădeanu şi Munteanu. Chelaru a stabilit scorul final în minutul 72. În ciuda înfrîngerii, oficialii focşăneni s-au declarat mulţumiţi de jocul disputat cu doar o săptămînă înaintea startului returului de campionat. Antrenorii au folosit următoarea formaţie:  Borş - Ciornei, Negoiţă, Ştefan, Stanciu – Suvac, Mîndrescu, Bucătaru, Săpunaru – Milea, D, Negoiţă. Au mai intrat: Crăciun, Dumitriu, Pasăre, Lida, Nistoroiu. Antrenorul Adrian Toma nu a intrat pe teren, acuzînd în continuare o accidentare. De asemenea, Şonţu are o lovitură la unul dintre picioare şi nu a putut juca. Focşănenii vor intra începînd de azi în linie dreaptă pentru partida cu Politehnica Galaţi, de vineri. Meciul se va desfăşura pe stadionul “Milcovul” cu începere de la orele 15.00. Ambele formaţii se află în subsolul clasamentului şi vor încerca să obţină cele trei puncte puse în joc. Focşănenii au cîştigat în tur cu 3-2, pe malul Dunării şi vor să repete succesul. “Primele două partide din retur sînt foarte importante. Jucăm cu două contracandidate la salvare, Poli Galaţi şi ABC Stoicescu şi trebuie să obţinem tot ce se poate din aceste jocuri”, spune antrenorul Adrian Toma. Clubul CSM Focşani 2007 va continua azi acţiunea de deszăpezire a terenului. După ce vineri deţinuţii de la Penitenciarul Focşani au dat zăpada de pe jumătate din teren, azi se va relua operaţiunea.
FC Panciu a pierdut în faţa unei echipe mai bune
FC Panciu a pierdut vineri după-amiază amicalul jucat la Buzău, în compania celor de la Chimia Brazi. Fotbaliştii pregătiţi de Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan au cedat cu 3-1, golul vrîncenilor fiind reuşit de Ov. Radu. FC Panciu  i-a avut pe teren pe Lazăr – Voinea, Radu, Gurguiatu, Mihai – Tudor, Cioran, Stan – Duţu, Radu. Au mai jucat: G. Stoian, Corbea, Panaite, Corbea, Beşa, Gălăţeanu. FC Panciu va sta în prima etapă a returului, astfel încît oficialii echipei vor căuta un adversar pentru un meci de pregătire. Cel mai probabil, păncenii vor juca cu Şoimii Mirceşti, echipă din liga a patra. Aceasta a jucat sîmbătă după-amiază o partidă de pregătire cu Dinamo Tătăranu. Oaspeţii au condus cu 2-0 după reuşitele lui Istrate. Interesant este faptul că jucătorul este legitimat în prezent la echipa Voinţa Cîrligele, dar a semnat o convenţie civilă şi cu Şoimii Mirceşti. Aşa se face că jucătorul este disputat în acest moment de trei echipe. După reluare, cei din Mirceşti au reuşit să egaleze după reuşitele lui Burcăcel şi Ionuţ Popa. La final a fost 2-2, deşi gazdele au ratat cîteva ocazii în final. De altfel, echipa gazdă a reuşit să aducă încă trei jucători de valoare, Pătraşcu, Ionuţ Popa şi Pănescu şi încearcă să cîştige Superliga Vrancei. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.