Sport

FC Panciu a cîştigat amicalul de la Buzău

Dan Chiriac
2 mar 2012 922 vizualizări
u FC Panciu - Conpet Cireşu 4- 0 (3-0), într-o partidă amicală jucată la Buzău, pe terenul sintetic “Cornel Negoescu”


Formaţia FC Panciu a cîştigat la pas amicalul disputat ieri la Buzău, în compania echipei de Liga a treia Conpet Cireşu. Păncenii s-au impus cu 4 – 0 (3 – 0), la capătul unui meci pe care l-au dominat în totalitate. FC Panciu a a reuşit un meci foarte bun şi a obţinut o victorie meritată. Elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolcoan au dominat meciul de la un capăt la altul şi nu au avut probleme în a obţine victoria. Brăilenii, veniţi după victoria cu 2-1 obţinută pe un teren mocirlos în faţa celor de la FC Panciu, au crezut că istoria meciului se poate repeta. Numai că diferenţa de valoare s-a văzut de la început, iar Predoiu şi Radu au decis meciul de la început. Mai întîi, în minutul 17, după o degajare a lui Lazăr, Radu a deviat mingea cu capul, iar Predoiu a reuşit să dribleze portarul advers şi să marcheze în poarta goală. Apoi, patru minute mai tîrziu, acelaşi Radu a stat la originea fazei create de fotbaliştii vrînceni, iar Predoiu a dus scorul la 2-0. Imediat după gol, marcatorul ambelor goluri a resimţit o accidentare şi a fost schimabat de Ionică Serea.


Brăilenii au sperat într-o schimbare a jocului, dar pînă la pauză tot FC Panciu a marcat pentru 3-0. Cioran a marcat pentru 3-0 după un penalty obţinut tot de Radu. Repriza a doua a fost tot la discreţia păncenilor, deşi Serea a schimbat mai mulţi titluari. Golul meciului a fost marcat de Panaite, care a punctat în minutul 89 cu un şut la vinclu. Brăilenii au recunoscut la final superioritatea vrîncenilor şi au spus că victoria păncenilor nu poate fi pusă la îndoială. Golurile vrîncenilor au fost marcate de Predoiu (17, 21), Cioran ( 41, pen.) şi Panaite (89). FC Panciu a jucat cu: Lazăr, Voinea, O. Radu, Gurguiatu, Mihai, Stan, Tudor, Duţu, B. Stoian, Predoiu, I. Radu. Au mai intrat Cioran, Bîra, Gălăţeanu, Beşa, Corbea, Panaite. Oficilaii echipei din Panciu au stabilit ca echipa să joace un alt amical săptămîna viitoare. Elevii lui Ionică Serea şi Dănuţ Bolcoan vor juca vinerea viitoare, cu începere de la orele 15.00, un amicalul cu Chimia Brazi. Partida va avea loc pe terenul sintetic de la Buzău. Conducerea echipei din Panciu a discutat cu oficialii buzoieni pentru ca acest meci să se poată disputa pe terenul din Buzău. Răspunsul a fost unul pozitiv. Brăilenii au jucat cu: Stoica - Oprea, Ilie, Cotigă, Grozea – Percă, Olenic, Dima – Crăciun, Stoian, Costache. Au mai jucat în repriza secundă Tudor, Baciu, Bratu, Preda, Mirescu şi Popa. FC Panciu va debuta în Liga a treia pe 23 martie, cînd va juca pe teren propriu cu Ceahlăul 2 Piatra Neamţ. Pînă atunci,  vrîncenii vor juca mai multe partide de pregătire.  (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.