Sport

Se apropie un amical pe cinste

Ziarul de Vrancea
14 feb 2012 745 vizualizări
Victor Piţurcă a anunţat lista provizorie a stranierilor pentru partida din 29 februarie, cu Uruguay, ce se va disputa pe Arena Naţională * se pot cumpăra bilete on-line

Selec]ionerul echipei noastre na]ionale, Victor Pi]urc\, a decis s\ trimit\ faxuri de convocare, de principiu, la meciul amical Rom=nia - Uruguay (29 februarie, de la ora 20.30, de pe Arena Na]ional\), unui num\r de 12 juc\tori rom=ni legitima]i la cluburi din str\in\tate. Au primit aceste faxuri urm\torii fotbali[ti: Dorin Goian (Glasgow Rangers), {tefan Radu (Lazio), R\zvan Ra] ({ahtar Done]k), Costin Laz\r (PAOK Salonic), R\zvan Coci[ (FC Rostov), B\nel Nicoli]\ (AS Saint-Etienne), Gabriel Torje (Udinese), Daniel Niculae (AS Nancy), Bogdan Stancu (Orduspor), Adrian Mutu (Cesena), Ciprian Marica (Schalke 04) [i Ionu] Mazilu (Arsenal Kiev). ~n cursul zilei de vineri, cei 12 fotbali[ti vor primi faxuri de confirmare a convoc\rii sau de revocare a acesteia, `n func]ie de starea de s\n\tate [i de forma sportiv\ a fiec\rui juc\tor. Tot atunci va fi anun]at [i lotul complet pentru jocul amintit.

Reunirea este programat\ duminic\, 26 februarie, de la ora 12.00, la Centrul de Fotbal Mogo[oaia. La ora 12.30, selec]ionerul Victor Pi]urc\ va sus]ine o conferin]\ de pres\, `n sala de protocol a stadionului din incinta Centrului, fiind urmat de unul sau de doi juc\tori.

~n alt\ ordine de idei, FRF va pune `n v`nzare, `ncep`nd de vineri, tichetele de acces pentru partida amical\ Rom=nia - Uruguay, cu pre]uri cuprinse `ntre 5 lei [i 1.000 de lei. Opera]iunea va dura p`n\ `n ziua de 23 februarie pe site-urile specializate: www.biletefotbalonline.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro [i www.mytichet.ro.  Harta cu a[ezarea pe categorii [i sectoare se va reg\si pe toate cele patru site-uri men]ionate anterior. Totodat\, `n limita locurilor disponibile, vor putea fi achizi]ionate online, `n aceea[i perioad\ evocat\ mai sus, bilete pentru loje, un loc cost`nd 1.000 lei.Din dorin]a de a facilita accesul tuturor categoriilor de suporteri ai echipei na]ionale, `n perioada 24 februarie - 29 februarie (ora 16.00), vor fi v`ndute bilete la tarif preferen]ial, `n sectoare speciale, exclusiv la casa de bilete a Arenei Na]ionale, copiilor cu v`rste de p`n\ la 14 ani, pensionarilor [i femeilor. Pre]ul unui asemenea bilet este de 5 lei, achizi]ia put`nd fi efectuat\ doar `n baza unui act legal care atest\ apartenen]a la una dintre aceste categorii.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.