Sport

Handbalul ia din nou vacanţă din cauza iernii

Dan Chiriac
10 feb 2012 669 vizualizări
CSM Călăraşi - CSM Focşani, meci din cadrul Diviziei A, nu se joacă u echipa de juniori se află în faţa celui de-al treilea meci amînat

Echipa de handbal masculin CSM Focşani nu va juca duminică meciul programat în cadrul etapei a doua a returului Diviziei A. Focşănenii urmau să facă deplasarea la Călăraşi, dar antrenorul Lucian Tucan a informat Federaţia Romană de Handbal că există riscul ca echipa să rămînă înzăpezită pe drum. “Este extrem de periculos să facem această deplasare. Este zona cea mai afectată de căderile de zăpadă şi de viscol. Poate am fi ajuns la Călăraşi, dar este foarte posibil să nu ne mai putem întoarce, în condiţiile în care se anunţă noi ninsori. Decît să stăm în cîmp, sau prin nu ştiu ce locaţie, mai bine am informat Federaţia că nu putem ajunge la meci. Întîlnirea va fi reprogramată pentru o altă dată”, ne-a spus Lucian Tucan. Meciul dintre CSM Călăraşi şi CSN Focşani trebuia să se dispute mîine, de la orele 11.00. Echipa de handbal seniori a reuşit să dispute un singur meci în acest an, întîlnirea de pe teren propriu cu liderul clasamentului, CSM Bacău 2010. Oaspeţii s-au impus cu 25-20 la capătul unui meci echilibrat, decis abia pe final. Deşi au venit cu multe pretenţii la Focşani, băcăuanii s-au chinuit efectiv în faţa unei formaţii care a făcut un meci foarte bun. Tot în vacanţă va rămîne şi echipa de juniori I de la Liceul cu Program Sportiv Focşani. Jucătorii sînt la al treilea meci consecutiv care nu l-au disputat. “După ce nu am reuşit să mergem la Brăila, iar Buzău nu a venit la Focşani, acum vom amîna şi meciul de la Constanţa. Drumul spre litoral este imposibil de efectuat, aşa încît, vom sta acasă şi vom face deplasarea cînd timpul ne va permite”, ne-a mai precizat Lucian Tucan. Rămîne de văzut dacă a doua echipă vrînceană ce activează în campionatul naţional al juniorilor I va putea disputa meciul de mîine. CSS Adjud ar trebui să meargă la Oneşti pentru jocul cu formaţia locală. Numai că, ieri, pe acest drum au apărut şi probleme. Adjudenii au reuşit să dispute ultimele două partide din campionat, dar este de aşteptat ca iarna să le dea şi lor mari bătăi de cap la acest sfîrşit de săptămînă. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.