Sport

“Harakiri Cesena, Lazio sărbătoreşte”

Ziarul de Vrancea
10 feb 2012 650 vizualizări
Echipa romană a întors un handicap de două goluri, în inferioritate numerică şi a învins Cesena cu 3-2 * la oaspeţi, Mutu a dar un gol şi o pasă decisivă

Atacantul echipei Cesena, Adrian Mutu, a înscris un gol şi a obţinut un penalty în meciul pierdut, joi seară, în deplasare, scor 2-3, în faţa formaţiei Lazio Roma, confruntare în care gazdele au revenit după ce au fost conduse la pauză cu 2-0 şi deşi se aflau în inferioritate numerică. Mutu, integralist la Cesena, a marcat în minutul 13, iar în minutul 32 a fost faultat în careu de Konko, ceea ce a atras eliminarea jucătorului de la Lazio şi acordarea unui penalty pentru oaspeţi. Lovitura de la 11 metri a fost transformată de Iaquinta. În repriza secundă, Lazio a dominat cu autoritate, deşi se afla în inferioritate numerică, şi a întors rezultatul înscriind prin Hernanes (’52), Lulic (’60) şi Kozak (’63).
Presa italiană  a notat realizările lui Mutu, însă a lăudat echipa gazdă, care a reuşit o răsturnare incredibilă de scor."Mutu iluzionează Cesena, iar apoi...incredibila Lazio -de la 0-2 la 3-2 în 10 minute", a notat fiorentinanews.com. "Ceea ce s-a întîmplat pe Stadionul Olimpic este incredibil. Cesena a dominat 45 de minute jocul cu Lazio şi a încheiat prima repriză cu 2-0, datorită golurilor lui Mutu şi Iaquinta din penalty. În cea de-aa doua repriză, Lazio a întors rezultatul.", menţionează sursa citată. "Incredibila şi nebuna Lazio", a titrat şi Gazzetta dello Sport, în timp ce Datasport i-a acordat lui Adrian Mutu nota 6,5, cea mai mare de la Cesena. "Un spin în prima parte a jocului. Rapid, alături de Iaquinta. În cea de-a doua repriză, munceşte mult, dar rămîne blocat în apărarea echipei Lazio", adaugă agenţia italiană. "Harakiri Cesena, Lazio sărbătoreşte", a notat sportmediaset.it, iar calciosport24.it a titrat: "Lazio, infern şi paradis". Fundaşul Ştefan Radu a lipsit din lotul echipei Lazio pentru acest meci contînd pentru etapa a XXIII-a a campionatului Italiei.
Cupa Italiei, semifinale: Siena – Napoli 2-1. Reginaldo (’42), d’Agostino (’66) / Pesoli (’86 – autogol). Tot în turul semifinalelor Cupei Italiei, Juventus a învins, miercuri, în deplasare, echipa AC Milan, cu 2-1. Partidele retur vor avea loc la 21 martie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.