Sport

Meci de handbal reprogramat, pus în pericol de viscol

Dan Chiriac
31 ian 2012 1130 vizualizări
Condiţiile meteo au dus la finalul săptămînii trecute la anularea meciurilor de juniori din cadrul campionatelor naţionale. Astfel, echipa de juniori I de la LPS Focşani ar fi trebuit să dispute sîmbătă, la Brăila, meciul din cadrul primei etape a returului.

Întîlnirea a fost reprogramată pentru joi, la orele 14.00. „Acum am văzut că drumul Focşani – Măicăneşti este din nou blocat. Aşteptăm să vedem ce va fi cu vremea, sperăm să se reglementeze să putem ajunge la meci”, ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Dacă vremea va permite, partida va avea loc joi la sala LPS din Brăila. Sîmbătă, juniorii I de la LPS Focşani vor juca o nouă partidă în campionat. Focşănenii vor întîlni pe teren propriu, de la orele 11.00, pe LPS Buzău. A doua formaţie vrînceană, CSS Adjud, a jucat la finalul săptămînii trecute în cadrul campionatului naţional o partidă pe terenul liderului clasamentului, CSS Bacău. Adjudenii au cedat cu 21 - 33, dar rămîn cu şanse de calificare. Şi fetele de la LPS Academica Focşani au avut la finalul săptămînii pauză forţată. Federaţia Romană de Handbal a decis să reprogrameze jocul de junioare I dintre CSS Constanţa şi LPS Academica Focşani pentru data de 12 februarie, după ce iniţial meciul a fost anulat din cauza viscolului care a cuprins Dobrogea. Pînă atunci, sîmbătă, la Galaţi, echipa de junioare II LPS Academica Focşani va disputa o nouă etapă din cadrul campionatului naţional. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.