Sport

Întoarcerea fiului risipitor

Ziarul de Vrancea
12 ian 2012 1163 vizualizări
După ce a lustruit un an şi jumătatea banca de rezerve la FC Köln, atacantul Alexandru Ioniţă a revenit la Rapid cu împrumut pînă la finalul sezonului

Atacantul echipei FC Köln Alexandru Ioniţă a fost împrumutat la FC Rapid pînă la 30 iunie 2012, gruparea giuleşteană avînd apoi opţiunea de a-l cumpăra definitiv pe fotbalist, a anunţat, ieri, într-o conferinţă de presă, preşedintele CA al grupării giuleştene, Ion Taban. "Am perfectat împrumutul lui Ioniţă. E vorba de o înţelegere cu FC Köln pînă la 30 iunie, cînd noi vom avea o opţiune de transfer definitiv al jucătorului. Suma cu care îl putem cumpăra definitiv este confidenţială, dar este o sumă pe care am convenit-o cu cei de la FC Köln, un club cu care am rămas în relaţii excelente", a declarat Taban.  Oficialul giuleştean a mai spus că Rapid va mai transfera sigur un jucător sau doi în această pauză competiţională.
"Sînt foarte fericit că m-am întors la Rapid. Am ales cu inima, nu cu buzunarul. Pentru că au fost şi alte opţiuni pentru mine. Am avut oferte din Germania şi Italia... Din ţară nu ştiu, pentru că nu m-a interesat altceva în afară de Rapid. Nicăieri nu este ca în Giuleşti, nu se compară cu nici un alt stadion", a spus Ioniţă. El a afirmat că va fi o onoare să lucreze cu antrenorul Răzvan Lucescu şi a explicat că va da "200 la sută pentru Rapid, fără fiţe şi fără figuri".  Atacantul susţine că perioada petrecută la Köln l-a maturizat şi cu siguranţă va juca mai bine decît ultima oară cînd a îmbrăcat tricoul formaţiei giuleştene. "Eu cred că o să fie şi mai bine acum pentru că m-am maturizat, nu mai sînt un copil. Atunci după un gol eram cu capul în nori trei zile. Cei de la Köln m-au ajutat să mă maturizez, chiar dacă nu am avut ocazia să joc. Toată lumea acum un an şi jumătate a spus că am plecat prea devreme de la Rapid, dar atunci eram pe val... Ce puteam să fac? Dacă nu plecam la Köln, plecam în altă parte, dar tot plecam. Acum sînt pregătit 100 la sută, stagiul din Antalya va fi suficient pentru mine. Sînt şi destule meciuri amicale, aşa că este timp", a precizat jucătorul.
Atacantul Alexandru Ioniţă a fost transferat la începutul anului 2010 de la Rapid la FC Köln, jucătorul semnînd atunci un contract valabil pentru trei ani şi jumătate


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
nasul, acum 4487 zile, 10 ore, 48 minute, 6 secunde
S-a intors si asta ca majoritatea celor umflati de impresari.Vine cu coada-ntre picioare si se da mare !N-o sa rupa gura targului nici daca Copos si sosoiul de Lucescu o sa-l hraneasca cu savarine.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.