Sport

Scandal de la primul meci la Cupa Firmelor

Dan Chiriac
8 ian 2012 1786 vizualizări
Meciul dintre echipele Steaua Mărăşeşti şi Trust LF s-a terminat cu cinci secunde mai devreme din pricina unor eliminări

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Vrancea şi Direcţia pentru Sport Vrancea s-au înţeles sîmbătă în privinţa desfăşurării competeţiei Cupa Firmelor. AJF a fost de acord pînă la urmă să pună la dispoziţie arbitri la această competiţie, dar cu cîteva menţiuni. “Vom permite delegarea arbitrilor cu menţiunea că actele de indisciplină de la Cupa Firmelor se vor analiza de Comisiile competente ale AJF Vrancea din care vor face parte şi doi reprezentanţi ai DST Vrancea. Eventualele abateri de la regulament se vor judeca dupa regulamentul disciplinar al FRF. Se vor aplica sancţiunile financiare prevăzute în anexa “Cuantumul penalităţilor financiare”. Pentru buna organizare a activităţii fotbalistice, AJF Vrancea are prevăzute sancţiuni şi penalităţi aferente şi jocurilor de fotbal în sală”, a precizat Dan Dumitru, preşedintele AJF Vrancea. Numai că primul meci al competiţiei a adus şi primele nemulţumiri. Cu trei minute înainte de finalul jocului dintre Steaua Mărăşeşti şi Trust LF scorul era egal, 4 – 4. Echipa din Mărăşeşti a rămas fără doi jucători, eliminaţi de pe terenul de joc şi a primit golul cinci cu cîteva secunde înainte de final. Eliminările au venit în urma unor alunecări, procedeu interzis la această competiţie. Nemulţumiţi, cei din Mărăşeşti au plecat la cabine, fără să mai reia jocul, deşi din  timpul regulamentar mai rămăseseră cinci secunde. Cei doi arbitri au lăsat să se scurgă timpul regulamentar şi au fluierat finalul. Privită de mulţi ca a doua favorită a grupei, formaţia Roberbian s-a împiedicat de Green Team şi nu a reuşit decît un rezultat de egalitate, 2 – 2. Arsenal a devenit liderul grupei după ce a trecut cu 4-2 de Finanţe. La Cupa Fair-Play, cele două partide disputate sîmbătă s-au încheiat cu victorii scontate. Soveja a trecut cu 7 – 3 de  Finanţe, iar Poliţia a revenit după înfrîngerea din prima etapă şi a surclasat cu 7 – 1 pe Center Vet. Echipa de la Finanţe s-a bazat şi pe serviciile primarului pedelist de la Dumbrăveni, Ionel Strîmbei. (Dan CHIRAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.