Sport

Echipele vrîncene încep pregătirile pe 16 ianuarie

Dan Chiriac
4 ian 2012 2651 vizualizări
CSM Focşani şi FC Panciu se vor pregăti la munte pentru retur

Fotbaliştii de la cele două echipe vrîncene care activează în Liga a treia mai au zece zile de vacanţă. Pe 16 ianuarie, CSM Focşani şi FC Panciu vor relua pregătirile după o vacanţă începută în luna decembrie. Conducerile celor două cluburi au decis ca reunirea să aibă loc în aceeaşi zi. Astfel, CSM Focşani se va aduna la stadionul „Milcovul”. „Iniţial am dorit să ne adunăm mai devreme, dar am discutat cu Aurel Pastia şi am convenit că cel mai bine este să începem pe 16 ianuarie. Pînă atunci vom stabili programul de pregătire din această iarnă”, ne-a spus antrenorul Adrian Toma. Acesta se află în aceste zile la Bucureşti unde are de susţinut examene la Şcoala de antrenori. După o săptămînă de antrenamente la stadionul „Milcovul”, fotbaliştii ar putea pleca într-un cantonament. Pînă acum nu a fost stabilită locaţia, dar este posibil să fie aleasă din nou tabăra Gălăciuc. Focşănenii au un retur de campionat foarte greu în care vor trebui să lupte din greu pentru salvarea de la retrogradare. Pentru acest lucru este nevoie şi de sprijinul autorităţilor locale. În schimb, la Panciu, situaţia este mult mai bună. Jucătorii au primit la finalul anului trecut toate restanţele financiare, astfel încît toate gîndurile se îndreaptă spre pregătirea care va începe tot pe 16 ianuarie sub comanda antrenorilor Ionică Serea şi Dănuţ Bolocan. Lotul de jucători ar putea suferi modificări, fiind în vizor cîţiva jucători care s-ar putea alătura lotului. Păncenii au de asemenea programat un cantonament, destinaţiile posibile fiind situate în nordul Moldovei, fie la Tg. Neamţ, fie la Gura Humorului. Preşedintele păncenilor, Mihai Popescu, a declarat că echipa îşi doreşte să termine acest campionat pe unul din primele două locuri. În prezent, vrîncenii se află pe locul patru, la cinci puncte de prima poziţie. Ambele echipe vrîncene vor disputa în această iarnă mai multe partide de verificare în compania unor formaţii din judeţele vecine.  De asemenea, pot apărea şi adversari mai valoroşi care vor face pregătirea de iarnă tot în zonele unde vor merge şi echipele vrîncene. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.