Sport

Reîncep competiţiile de minifotbal la sală

Dan Chiriac
3 ian 2012 3178 vizualizări
Cupa Fair-Play a ajuns la runda a treia u 13 echipe se vor lupta pentru Cupa Firmelor Sărbătorile de iarnă aproape că s-au încheiat, iar fotbaliştii din Vrancea se întorc pe teren.

Sîmbătă se vor relua competiţiile de minifotbal programate la Sala Polivalentă din Focşani. Devenite o tradiţie în peisajul fotbalistic din judeţ, cele două întreceri se vor desfăşura pînă la primăvară, cînd vor avea loc şi finalele. Runda de la finalul săptămînii se va suprapune cu ultima sărbătoaredin această perioadă, Sfîntul Ioan. Cu toate acestea, jucătorii şi-au exprimat dorinţa să joace pentru a da jos kilogramele acumulate după mesele îmbelşugate de Crăciun şi Anul Nou. Hunters şi Orient House s-au instalat pe primele două poziţii de la Cupa Fair-Play, competiţie rezervată jucătorilor de peste 35 de ani. La finalul acestei săptămîni sînt programate partidele din cadrul rundei a treia. Întîlnirile par a avea favorite certe, dar rămîne de văzut ce se va întîmpla pe teren. Orele de start a meciurilor nu au fost stabilite cu exactitate, organizatorii urmînd să se pună de acord cu oficialii Direcţiei pentru Sport şi Tineret Vrancea, cei care administrează Sala Polivalentă. Tot la finalul săptămînii va debuta şi Cupa Firmelor, competiţie ajunsă la ediţia a doua. Turneul este organizat de Direcţia pentru Sport şi Tineret Vrancea şi sponsorii Pandora, Deep Serv şi Number One. Tragerea la sorţi a meciurilor a fost programată aseară, la Sala Polivalentă. Formaţiile care au intrat în urnă pentru tragerea la sorţi au fost Deep Serv, GS Mobile, Roberbian, Teomax, Vinexport SA, Arsenal, Number One, Omega Tîmplărie, Green Team, Finanţe, Contliv, Steaua Mărăşeşti şi Publimax. Fiecare echipă va avea pe foaia de joc şi în teren un singur jucător divizionar A, B sau C sau de la futsal. Pe tabelul de 17 pot fi înscrişi mai mulţi divizionari, dar aceştia pot fi folosiţi prin rotaţie la meciuri. Au fost alcătuite două grupe, una de şase echipe, iar alta de şapte. Favoritele acestei ediţii sînt Deep Serv, cîştigătoarea de anul trecut, Number One, echipă care i-a cooptat în lot printre alţii pe Ionică Serea, Chivu sau Mălinaş, dar şi finalista ediţiei precedente, GS Mobile. Nu sînt excluse surprizele, publicul spectator fiind aşteptat la sală pentru a urmări partidele care se anunţă a fi foarte interesante. (Dan CHIRIAC)
Programul meciurilor de la cele două competiţii:
Sîmbătă
Cupa Fair-Play:
Poliţia - Center Vet
Vinexport SA - Orient
Cupa Firmelor
Grupa A - trei meciuri
Duminică
Cupa Fair-Play
Finanţe - Soveja
Real Odobeşti - Hunters
Amicii - Pinola
Cupa Firmelor
Grupa B - trei meciuri


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.