Sport

Dani Coman: Copos nu seamănă cu Moş Crăciun”

Ziarul de Vrancea
23 dec 2011 1012 vizualizări
Portarul Rapidului explică diferenţa

Portarul formaţiei Rapid Dănuţ Coman a declarat, ieri, la Piteşti, unde a împărţit cadouri copiilor de la şcoala sa de fotbal, că patronul grupării giuleştene, George Copos, nu seamănă cu Moş Crăciun, pentru că nu are generozitatea acestuia. "Dacă în ultimii ani Rapid nu a jucat în cupe, nu a fost în fazele superioare ale Cupei Romaniei şi nu a fost în primele echipe ale Romaniei, acum am avut toate acestea şi înseamnă că a fost un an foarte bun. Sînt şi la Rapid probleme cu banii, ca în toată ţara, dar sper că se vor rezolva. Moş Crăciun există pentru cei de la Rapid prin rezultatele din acest an. Dar Moş Crăciun nu seamănă cu Copos, pentru că Moş Crăciun aduce cadouri", a spus Coman. Portarul nu crede că George Copos va renunţa la acţiunile pe care le deţine, aşa cum a anunţat joi: "Nu am titlul în palmares, iar acum sîntem în obiectiv şi în Cupă, şi în campionat şi vreau să le realizăm pe amîndouă. Pînă să înceapă returul, sper să mă liniştesc de aceste sărbători acasă, cu familia. Nu cred că domnul Copos va lăsa echipa. Dînsul a fost alături de noi în acest an mai mult ca oricînd şi nu va vinde Rapidul. Este ataşat de Rapid, ţine prea mult la club".
Coman nu a uitat nici de rivalii din campionat, despre care spune că adoptă diverse strategii pentru a împiedica Rapidul să devină campioană. "Tot ce s-a vorbit despre ultimul meci nu e adevărat. Am cîştigat două meciuri contra Vaslului şi am luat şase puncte importante cu ei, o echipă care se luptă şi ea la campionat. Le e teamă adversarilor de noi şi de aceea încearcă să adopte orice strategie pentru a ne împiedica", a adăugat Coman. George Copos a anunţat joi pe blogul său că a hotărît să se retragă de la Rapid, fiind dispus să cedeze cota sa de 99,97 la sută din acţiunile clubului pentru un leu, în urma scandalului izbucnit în legătură cu partida FC Vaslui - Rapid.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.