Sport

Andreea Rotaru şi Oana Spînu, la ultima demonstraţie de gimnastică

Dan Chiriac
13 dec 2011 1722 vizualizări
Cele două se vor retrage din activitate la Gala gimnasticii vrîncene

Maria Răuţă, medaliată la campionatele naţionale ce au avut loc în luna noiembrie la Focşani, este cea mai bună gimnastă a judeţului în anul 2011. Aceasta a fost desemnată sportiva numărului 1 a clubului de către conducerea CSS Gimnastică Focşani. În ierarhia generală, aceasta a fost urmată de colegele sale Diana Damian şi Denisa Năstase. Gimnastele de la CSSG Focşani au obţinut 12  medalii la naţionalele desfăşurate pe teren propriu. La junioare I, Maria Răuţă a obţinut aur la bîrnă şi bronz la paralele, la junioare II, Denisa Năstase – bronz la individual, aur la sărituri, bronz la paralele, argint la bîrnă şi bronz la sol, Georgiana Ciubotaru – argint la individual, bronz la sărituri, iar la junioare III - Dana Damian , bronz la individual,  argint la bîrnă şi Mădălina Racoş - bronz la sol. Gimnastele din Focşani vor fi premiate în cadrul unei gale ce va avea loc joi, de la orele 17.00, în sala de gimnastică de la clubul din Focşani, aflat la Şcoala generală nr. 7. „Cu această ocazie vor fi premiate cele mai bune zece gimnaste şi vor avea loc mai multe demonstraţii. De asemenea, se va organiza retragerea din activitate a două sportive. Andreea Rotaru şi-a încheiat activitatea din motive medicale, aceasta avînd probleme la coloană. Oana Spînu are la rîndul său probleme medicale şi nu poate continua activitatea, mai ales că a ajuns la 16 ani şi doreşte să-şi continue studiile”, ne-a spus Adriana Lescovar, directoarea de la CSS Gimnastică Focşani. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.