Sport

„Sîntem obligaţi să batem şi pe CFR Cluj”

Laurențiu Muscalu
6 dec 2011 1907 vizualizări
Raul Rusescu este convins că o victorie în faţa clujenilor ar readuce Steaua în lupta pentru titlul de campioană. Golul cu Schalke şi cele două reuşite cu Dinamo au făcut din Raul Rusescu vedeta Stelei.

R: Ţi-a mers bine în aceste zile. Te consideri eroul Stelei?

R.R.: Nouă, romanilor, ne place să exagerăm. Nu am făcut nimic altceva decît să fiu la locul potrivit şi să iau deciziile cele bune. Ştiu că nu spun o banalitate, dar asta este situaţia. Echipa este format ă din 11 jucători. Nu poţi face mare lucru dacă oamenii din jurul tău nu te ajută.

R: Aţi început cu stîngul meciul cu Dinamo...

R.R.: Nu mi-a fost teamă în niciun moment. Ştiam cum ne-am pregătit pentru acest meci. Chiar dacă veneam după o înfrîngere în Europa League, echipa s-a mobilizat exemplar pentru singurul derby din Romania. Meciul cu Dinamo este unic şi mă bucur  enorm că am marcat de două ori şi echipa a cîştigat în deplasare.

R: Mai visaţi la titlu?

R.R.: Sîntem obligaţi să batem şi pe CFR Cluj pentru a mai spera la titlu. Am fost loviţi din toate părţile şi asta ne-a mobilizat şi mai tare. Steaua are şanse de a accede în primăvara europeană şi dacă vom cîştiga şi cu CFR ne vom bate şi la titlu. Sîntem un grup puternic. Să fim sănătoşi şi o să vedeţi adevărata Steaua din retur. Ducem lipsă de omogenitate, dar asta va veni cu timpul. Vom fi şi mai puternici.

R.: A fost Dinamo prea slabă sau Steaua a prins o zi de excepţie?

R.R.: Dinamo este pe primul loc şi nu cred că a jucat slab. Steaua a fost mai bună. La toate capitolele. S-a văzut asta.

R: Vă e dor de Ghencea?

R. R.: Dacă din retur vom juca în Ghencea,  va fi greu să ne mai oprească cineva. Există o presiune pusă de suporterii noştri care îi face pe adversari să tremure.
A consemnat Laurenţiu MUSCALU


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.