Sport

Liceeni au serbat prin sport ziua naţională

Dan Chiriac
1 dec 2011 1097 vizualizări
Colegiul Edmond Nicolau şi Liceul Pedagogic au cîştigat Cupa “1 Decembrie” la baschet şi volei

Cu ocazia Zilei Naţionale a Romaniei, Colegiul Tehnic “Edmond Nicoalu”,  prin catedra de educaţie fizică şi sport- profesori Ionel Ambrosie, Petre Ittu şi Florin Danciu, au organizat în parteneriat cu DJTS Vrancea şi Promenada Mall o competiţie sportivă la volei fete şi una de baschet masculin. Alături de echipa gazdă au participat Colegiul “Gheorghe Asachi” şi Liceul Pedagogic, la volei, Colegiile “Mihail Kogălniceanu” şi “Ion Mincu” la baschet. Ediţia din acest a turneului de volei a fost cîştigată de Liceul Pedagogic “Spiru Haret”, care s-a impus în ambele meciuri cu 2-0 la seturi 25-18 şi 25-23 cu Colegiul Tehnic “Edmond Nicolau” şi 25-10 şi 25-9 cu echipa  Colegiului “Gheorghe Asachi”. Locul doi i-a revenit echipei Colegiului Tehnic “Edmond Nicolau” care a învins cu 2-0 (25-12 şi 25-13) echipa Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi”. La baschet, Colegiul “Edmond Nicolau” a urcat pe prima treaptă a podiumului, învingînd Colegiul Economic cu 53-23 şi Colegiul “Ion Mincu” cu 56-32. Locul doi a revenit baschetbaliştilor de la Colegiul “Ion Mincu” care a dispus cu 35-20 de Colegiul Economic. Sportivii şi echipele au primit din partea Direcţiei pentru Tineret şi Sport premii constînd în diplome, cupe şi tricouri. Promenada Mall a oferit un set de cupe. S-au remarcat la volei jucătoarele Mihaela Cursaru, Tabiţa Custură, Lăcrămioara Petrache, Geanina Neagu, iar la baschet Alexandru Airinei, Radu Tănase şi Vlad Golaeş. Arbitrajul a fost asigurat la volei de profesorul Dumitru Bostănaru, iar la baschet de arbitrul divizionar Andrei Răileanu. Au participat profesorii Ionel Ambrosie, Florn Danciu, Petre Ittu, Constanţa Călţun, Cătălin Pîrlea şi Liviu Caia. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.