Sport

Flash-sportiv: Rugbyştii au pierdut la Iaşi

Dan Chiriac
20 nov 2011 935 vizualizări
Echipa de rugby sub 19 ani de la LPS Focşani a disputat sîmbătă, la Iaşi, un meci foarte important în cadrul Superligii. Focşănenii se află în luptă directă cu formaţia CSM Iaşi pentru calificarea la faza următoare

Gazdele s-au impus cu 19-3, după ce la pauză scorul a fost 7-3. La finalul săptămînii trecute a debutat şi campionatul naţional de rugby în şapte pentru echipe sub 17 şi sub 18 ani. Primul turneu a avut loc la Bîrlad, urmînd ca al doilea turneu să se desfăşoare pe 27 noiembrie la Focşani. Focşănenii au obţinut două victorii şi o înfrîngere la U 17 şi o victorie şi două înfrîngeri la U 18. Echipa de fete de la LPS Focşani a cîştigat un meci la Bîrlad şi a terminat un altul la egalitate. (D. C.)


CSM Focşani a cîştigat Memorialul “Cristian Costea”


CSM Focşani a obţinut victoria în turneul copiilor de nouă ani, în timp de  la grupa 2003 s-a impus Petrolul Ploieşti. Echipa focşăneană, antrenată de Elvis Ilaş, care sîmbătă a împlinit 35 de ani, a obţinut trei victorii clare în cadrul turneului. Focşănenii au dominat jocurile disputate cu echipele din Rîmnicu Sărat, Ploieşti şi Galaţi. La grupa 2003, focşănenii, antrenaţi de Alin Samoilă, au pierdut meciul decisiv disputat cu Petrolul Ploieşti. Rezultatele înregistrate au fost: 2002: Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti 2-0; CSM Rîmnicu Sărat – Petrolul Ploieşti 0-6; CSM Focşani – Oţelul Galaţi 2-0; CSM Focşani – CSM Rîmnicu Sărat 7-0; CSM Rîmnicu Sărat – Oţelul Galaţi 2-0; CSM Focşani – Petrolul Ploieşti 5-2. Grupa 2003: Oţelul Galaţi – Petrolul Ploieşti 0-4; CSM Rîmnicu Sărat – Petrolul Ploieşti 0-2; CSM Focşani – CSM Rîmnicu Sărat-1-3; CSM Focşani – Oţelul Galaţi 3-0; Oţelul Galaţi – CSM Rmînicu Sărat 0-2; CSM Focşani – Petrolul Ploieşti 1-4. Premii speciale pentru CSM Focşani au luat Alexandru Dumitru – golgheter, Alexandru Lăudatu – cel mai tehnic, Andrei Paizan – cel mai bun pasator şi Răzvan Ştefănescu -  cel mai bun portar. (D. C.)

Judoka locul trei la Satu Mare


Judoka de la clubul CSM LPS Focşani a obţinut locul trei la un puternic turneu de judo care a avut loc la Satu Mare. Focşănenii au obţinut medalia de bronz în competiţa la care au participat sportivi din Polonia, Ungaria, serbia şi Romania. Săptămîna viitoare, judoka vor lua parte la Baia Mare la naţionalele la categoria sub 17 ani. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.