Sport

S-a găsit înlocuitor pentru Pavel

Ziarul de Vrancea
18 nov 2011 1854 vizualizări
Ciprian Porumb a fost numit căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, iar Sever Dron se va ocupa de fete

Ciprian Porumb este noul căpitan nejucător al echipei Romaniei de Cupa Davis, iar Sever Dron este al echipei de Fed Cup, a anunţat, ieri, preşedintele Federaţiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir. "În urma şedinţei Comitetului Director al FRT de joi s-a decis ca Ciprian Porumb să fie noul căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis, iar Sever Dron se va ocupa de echipa de Fed Cup. Ciprian Porumb, care este membru în Comitetul Director, s-a abţinut de la vot pentru că nu se putea vota singur, în timp ce Dron a fost ales în unanimitate de voturi", a declarat Ruxandra Dragomir.
Ruxandra Dragomir a afirmat că Ciprian Porumb este potrivit pentru această funcţie. "Ciprian Porumb merită această poziţie, a fost component al echipei de Cupa Davis şi are şi propriul club, pe care îl conduce foarte bine. El va fi disponibil pentru echipa de Cupa Davis, în care am investit foarte mult şi este omul cel mai potrivit pentru ca tenisul romanesc să fie promovat mai mult, dar şi sprijinit. Orice jucător este dator să vină la solicitarea căpitanului. Un tenisman joacă pentru Romania şi nu pentru un om anume", a adăugat Dragomir. În cazul lui Sever Dron a contat experienţa pe care o are, susţine preşedintele FRT. "E o persoană potrivită, cu foarte multă experienţă, a antrenat jucători de top şi experienţa sa va aduce un plus de valoare echipei, care este deja foarte solidă", a completat Dragomir. Comitetul Director al Federaţiei Romane de Tenis a hotărîse, la 20 octombrie, ca posturile de căpitan al echipei de Cupa Davis, deţinut de Andrei Pavel, şi cel de căpitan al echipei de Fed Cup, care a fost ocupat de Irina Spîrlea, să devină vacante.
Dacă jucătoarele de tenis sînt încîntate de numirea lui Sever Dron (considerat “seducător” de Simona Halep), componenţii echipei de Cupa Davis regretă şi acum despărţirea de Andrei Pavel:"E interesant că nu am aflat nimic oficial legat de acest subiect. Toată echipa a fost dezamăgită de faptul că Andrei a fost eliminat într-un mod nu tocmai plăcut. Urmează să ne vedem cu cei din conducerea Federaţiei şi să avem o discuţie. E destul de complicat şi nu ştiu ce se va mai putea face. Pe Ciprian Porumb l-am văzut doar în cîteva meciuri de dublu în Cupa Davis şi nu ştiu cum este ca antrenor", a spus Hănescu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
xRobertoLethaa, acum 4376 zile, 11 ore, 3 minute, 12 secunde
Ah, Pharmacist Noel! at this time,) can bring it to 3s. David's, who was after in error in that neighbourhood, as in the event that incidentally slid, reporting that there will be no requisite of citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.