Sport

Baschetbaliştii au învins Ploieştiul la juniori

Dan Chiriac
17 nov 2011 786 vizualizări
Echipa de baschet juniori mari de la CSM LPS Focşani s-a impus miercuri într-o partidă restanţă disputată în compania echipei CSS Ploieşti.

Meciul a avut loc la Sala Poliovalentă şi a fost reprogramat la cererea focşănenilor, care la ora desfăşurării iniţale a jocului se aflau într-un turneu în Germania. Focşănenii au dominat meciul încă din primul sfert, cînd s-au distanţat la 11puncte, 25-14. Au urmat două sferturi echilibrate, cîştigate la un singur punct diferenţă de elevi ilui Mihai Petruţ. Cu 13 puncte avans înainte ultimul sfert, focşănenii au reuşit să gestioneze diferenţa şi chiar au încheiat meciul cu un scor care nu lasă loc la foarte multe comentarii: 81-60. Cele două e chipe domină clasamentul grupei, fiind practic calificate în faza următoare. Antrenorul Mihai Petruţ a jucat cu: Olaru, Neguroiu, Vechiu, Chircă, Pîrvu, Mirea, Mihalcea, Seciu, Ţîbîrnă, Anghel, Popovici.  În campionatul Diviziei B, echipa CSM LPS Focşani şi-a programat meciul cu Concordia Chiajna pentru duminică, de la orele 17.00.  (D. CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.