Sport

Amenzi de 1.100 lei pentru suporterii echipei Oţelul Galaţi

Raluca Manolache
14 nov 2011 997 vizualizări
Patru suporteri ai echipei de fotbal Oţelul Galaţi au fost sancţionaţi contravenţional de jandarmii din Focşani după ce au provocat la finalul meciului disputat sîmbătă un scandal în parcarea stadionului „Milcovul”.

Incidentul s-a produs după ce Oţelul Galaţi a pierdut meciul amical în faţa echipei Ceahlăul Piatra Neamţ cu scorul de 1-0.  Aproximativ 100 de suporteri gălăţeni au fost prezenţi la amicalul de sîmbătă. La final, aceştia şi-au dat în stambă, nemulţumiţi de rezultat. De asemenea, unul dintre suporteri nu va mai avea voie să participe la meciurile de fotbal din Liga I. „Jandarmii aflaţi la faţa locului au intervenit cu promptitudine aplanînd scandalul şi au sancţionat persoanele recalcitrante conform art.4, lit. b, din Legea 61/1991 cu amenzi contravenţionale în valoare totală de 1.100 lei iar pentru una dintre acestea s-a luat şi măsura complementară de  interzicere a accesului la meciurile de fotbal din Liga I pe o perioadă de 1 an, conform art.23/47 alin.1 din Legea 4/2008”, au transmis jandarmii. (R. MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.