Sport

Stiri sportive pe scurt:Torje are enterocolita

Ziarul de Vrancea
7 nov 2011 770 vizualizări
Mijlocasul Gabriel Torje a lipsit de la antrenamentul de ieri, pe care echipa nationala l-a efectuat la Centrul de Fotbal de la Mogosoaia, deoarece are enterocolita au declarat pentru MEDIAFAX surse din anturajul primei reprezentative

Conform acestora, Torje a f\cut enterocolit\ de la ciuperci `ns\ el ar putea participa la antrenamentul de ast\zi. Un alt absent de la antrenament a fost Paul Papp, care a avut meci cu FC Vaslui asear\. Portarul Ciprian T\t\ru[anu are o luxa]ie la un deget de la m`na st`ng\, `n timp ce Alexandru Bourceanu acuz\ dureri la spate, `ns\ ambii au participat la antrenament. Juc\torii care au evoluat duminic\ sear\ s-au antrenat doar timp de 50 de minute.

Au `nceput audierile la DNA

{tefan Stana, reprezentant al Ligii a II-a `n Comitetul Executiv al FRF, a sosit, luni, la sediul Direc]iei Na]ionale Anticorup]ie pentru a fi audiat `n dosarul excluderii Universit\]ii Craiova, dup\ ce anterior au mai venit al]i doi membri ai acestui for, Octavian Goga [i Cornel {fai]er. Stana a venit f\r\ avocat, el motiv`nd acest lucru prin faptul c\ nu are bani s\-l pl\tesc\ [i a ad\ugat c\ va apela la un ap\r\tor din oficiu.  ~n dosarul excluderii Universit\]ii Craiova, DNA a pus sub `nvinuire Federa]ia Rom=n\ de Fotbal [i Liga Profesionist\ de Fotbal. Mai s`nt `nvinui]i pre[edin]ii acestor foruri, Mircea Sandu [i Dumitru Dragomir, [i al]i 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Dorinel nu pleac\ `n Germania

Tehnicianul O]elului, Dorinel Munteanu, a negat, ieri, faptul c\ ar fi primit oferte pentru a antrena vreo echip\ din Germania, dup\ ce presa german\ a scris c\ fostul interna]ional rom=n ar putea preg\ti pe MSV Dusiburg, din 2.Bundesliga. "Nu plec `n Germania, [ti]i cum e cu ce se scrie. Eu am un contract cu O]elul Gala]i. Chiar [i dac\ am `nceput mai pu]in bine acest campionat eu `l voi respecta. Se fac de aceea [i aceste specula]ii c\ plec `n Germania la mai [tiu eu ce echip\, dar nu e a[a. Deocamdat\ s`nt stabil la Gala]i, c`t timp am rezultate, dar mai t`rziu nu [tiu ce va fi. Nu au fost oferte din partea celor din Germania dec`t prin pres\, unul nu am discutat a[a ceva cu nimeni de acolo", a spus Munteanu, dup\ meciul Pandurii - O]elul, scor 0-1, din etapa a XIII-a Ligii I.

Amenin]\ri cu moartea

Poli]ia a deschis o anchet\ dup\ ce i-a fost remis\ o scrisoare sosit\ la clubul Queen's Park Rangers `n care erau formulate amenin]\ri cu moartea la adresa funda[ului Anton Ferdinand, a anun]at, ieri, presa britanic\. Potrivit The Sun, aceast\ scrisoare nu i-a fost `nm`nat\ destinatarului, care se afl\ deja `n centrul unei anchete privind injurii rasiste adresate de John Terry la un meci din campionat cu Cheslea. Scotland Yard a anun]at, mar]ea trecut\, deschiderea unei anchete privind presupuse injurii rasiste pe care le-ar fi proferat c\pitanul forma]iei Chelsea John Terry `mpotriva lui Anton Ferdinand, la 23 octombrie.

 

Campioni europeni la minifotbal

Reprezentativa de minifotbal a Rom=niei a c`[tigat, la sf`r[itul s\pt\m`nii trecute, pentru a doua oar\, Campionatul European, competi]ie ce s-a desf\[urat de aceast\ dat\ la Tulcea, `nving`nd `n final\ na]ionala Cehiei. Rom=nia a trecut de Bulgaria, Grecia, Slovacia, Republica Moldova [i Cehia pentru a c`[tiga trofeul european.  Atacantul rom=n Claudiu Dumitru a devenit golgeterul all-time al compe]iilor europene de minifotbal, cu un num\r de 20 de goluri marcate `n cele 11 partide pe care le-a jucat `n na]ionala Rom=niei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.