Sport

Bute, pe “Monney Channel”

Ziarul de Vrancea
4 nov 2011 769 vizualizări
Meciul de box dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi difuzat, în Romania, de televiziunea The Money Channel, în noaptea de sîmbătă spre duminică, în direct din Quebec, a declarat pentru MEDIAFAX Sorin Freciu, cel care coordonează postul TV

Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, îşi va pune centura în joc pentru a noua oară, sîmbătă, în Quebec, în cadrul unei gale în care îl va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, în vîrstă de 42 de ani. Meciul dintre Lucian Bute şi Glen Johnson va fi transmis în direct pe The Money Channel începînd cu ora 5.00, în noaptea de sîmbătă spre duminică, şi în reluare duminică după-amiază. Sorin Freciu a precizat că primarul din Buşteni, Emanoil Savin, este cel care a sprijinit încheierea contractului pentru difuzarea meciului Lucian Bute - Glen Johnson în Romania. Preşedintele FR Box, Rudel Obreja,a confirmat difuzarea meciului pe The Money Channel.
Şi învinşi, şi rupţi
Mijlocaşul argentinian al formaţiei Sporting Lisabona, Fito Rinaudo, este suspect de fractură de tibie şi peroneu la piciorul stîng, după ce s-a accidentat la meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, din Liga Europa. Rinaudo, schimbat în minutul 12, va fi supus unor teste suplimentare la revenirea echipei la Lisabona după deplasarea din Romania, urmînd ca apoi să se determine perioada de indisponibilitate. De asemenea, bulgarul Valeri Bojinov are o coastă fracturată şi a fost înlocuit la pauză.  Formaţia FC Vaslui a învins, joi, pe stadionul Ceahlăul din Piatra Neamţ, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa portugheză Sporting Lisabona, într-un meci din etapa a patra a grupei D a Ligii Europa
Te dai la Bănel?
Comisia de Disciplină a Ligii Franceze de Fotbal l-a suspendat, joi, pentru trei meciuri pe jucătorul echipei Olympique Lyon, Mouhamadou Dabo, eliminat la meciul cu AS Saint-Etienne din etapa a XII-a a campionatului Franţei, pentru un fault dur la Bănel Nicoliţă. Olympique Lyon a învins, sîmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa AS Saint-Etienne, la care Bănel Nicoliţă a fost, pentru prima dată, de la sosirea în Franţa, titular, evoluînd pînă în minutul 85. Echipa din Lyon a rămas în inferioritate numerică în minutul 52, cînd Dabo a fost eliminat pentru o intervenţie dură la Nicoliţă.
Radu nu pleacă de la Lazio
Impresarul Victor Becali a declarat, pentru calciomercatoweb.it, că zvonurile privind eventuala plecare a fotbalistului Ştefan Radu de la Lazio nu sînt fondate: . "Sînt doar zvonuri din presă, nu există nimic concret. Radu şi-a prelungit recent contractul cu Lazio şi este fericit la Roma, foarte fericit", a spus Becali, referitor la zvonurile legate de FC Barcelona şi Paris Saint-Germain.Victor Becali a vorbit şi despre situaţia fundaşului echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, care aşteaptă în continuare să vadă dacă îi va fi prelungit contractul. "Deocamdată nu avem în program o discuţie cu Inter.  Vom aştepta pînă la finalul lunii decembrie, iar apoi vom începe să negociem cu alte grupări, nu putem să aşteptăm pînă la sfîrşitul lui iunie. Italia sau Anglia? Este încă devreme să spunem ceva. Am fost contactaţi de unele cluburi, dar pînă la sfîrşitul lunii decembrie nu vom avea discuţii", a precizat el.
Speranţe olimpice pentru halterofili
Preşedintele FR Haltere, Nicu Vlad a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, că principalul obiectiv al delegaţiei Romaniei la CM de la Paris, care debutează sîmbătă, este obţinerea a patru calificări la Jocurile Olimpice din 2012. "La finalul Campionatului Mondial se vor cumula punctele obţinute de sportivi, iar federaţia internaţională va anunţa sportivii calificaţi la Olimpiadă. Vom concura cu şapte sportivi şi ne punem toate speranţele în evoluţiile lor", a declarat preşedintele Nicu Vlad. Lotul Romaniei la Campionatul Mondial de la Paris este format din următorii sportivi: Roxana Cocoş (categoria 63 kg), Marius Gîscan (62 kg), Antoniu Buci (69 kg), Adrian Ghişoiu (77 kg), Răzvan Martin (77 kg), Gabriel Sîncrăian (85 kg) şi Valeriu Calancea (94 kg). Primul halterofil roman care va intra în competiţie este Marius Gîscan, duminică, la categoria 62 de kilograme.  Din delegaţia Romaniei ar fi trebuit să facă parte şi Ninel Miculescu, însă el a fost suspendat pe viaţă din activitatea competiţională, după ce a fost depistat pentru a doua oară pozitiv..
Huntelaar şi-a rupt nasul
Internaţionalul olandez al echipei Schalke 04, Klaas-Jan Huntelaar, a fost operat pentru o dublă fractură la nas, după meciul cu AEK Larnaca, scor 0-0, din grupa J a Ligii Europa, din care face parte şi Steaua, informează cotidianul Bild. Huntelaar a fost supus intervenţiei chirurgicale în noaptea de joi spre vineri. El a fost iniţial suspectat de fractură de pomete. "Poate va fi nevoit să joace cu o mască, dacă este afectat doar nasul", afirmase tehnicianul Huub Stevens după meci. Huntelaar a părăsit terenul cu faţa însîngerată, după un contact dur cu coechipierul său Joel Matip, în minutul 81 al partidei. Schalke a încheiat jocul cu 10 fotbalişti pe teren, deoarece Stevens efectuase toate cele trei schimbări. Echipa germană Schalke 04 a remizat, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia cipriotă AEK Larnaca, în etapa a patra a grupei J a Ligii Europa, într-un meci în care atacantul roman Ciprian Marica a evoluat pînă în minutul 59.
Cassano, operat la inimă
Atacantul formaţiei AC Milan, Antonio Cassano, victima unui accident cerebral cauzat de o problemă cardiacă, a fost operat cu succes, ieri, la Policlinica din Milano, informează site-ul oficial al clubului italian. Intervenţia chirurgicală s-a încheiat la ora locală 08.35, desfăşurîndu-se fără complicaţii. Operaţia a vizat umplerea unei găuri în inima jucătorului, între cele două atrii. "Antonio se simte bine şi în următoarele zile va face mai multe controale în baza cărora se va stabili data la care va fi externat", menţionează acmilan.com.Antonio Cassano, în vîrstă de 29 de ani, a fost spitalizat după ce i s-a făcut rău la sosirea pe aeroportul Malpensa, la cîteva ore după meciul cîştigat, sîmbătă seară, scor 3-2, în faţa formaţiei AS Roma, în campionatul Italiei. Fotbalistul nu a avut nici o problemă în avion, glumind cu Ibrahimovic şi Aquilani, însă imediat după aterizare a început să se simtă rău. El avea dificultăţi de vedere, de vorbire şi de mişcare, simptome ce păreau a fi cauzate de o cădere de presiune. Cassano a vrut să plece acasă, dar medicul echipei AC Milan a insistat ca el să se ducă la spital.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.