Sport

Dragomir şi-a ieşit din ţîţîni

Ziarul de Vrancea
27 oct 2011 538 vizualizări
Chemat de procurorii DNA,pentru a i se prezenta învinuirile care i se aduc în cazul excluderii Universităţii Craiova, preşedintele LPF şi-a pierdut cumpătul şi s-a enervat pe ziariştii care îi puneau întrebări la ieşirea din sediul DNA

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, s-a prezentat, ieri, la DNA, în dosarul în care a fost pus sub învinuire, alături de preşedintele FRF, Mircea Sandu, alte 12 persoane, în dosarul excluderii Universităţii Craiova. Imediat după intrarea lui Dragomir în sediul instituţiei, a sosit la DNA şi vicepreşedintele LPF, Valentin Alexandru, citat şi el în acest caz.
La ieşirea din sediul DNA, Dragomir s-a enervat pe jurnaliştii care l-au intervievat în legătură  cu calitatea sa în dosarul excluderii Universităţii Craiova, el jignindu-i şi ţipînd la aceştia. În momentul în care un ziarist a întrebat în acest sens, preşedintele LPF a început să ţipe şi să jignească jurnaliştii acuzînd că aceştia i-ar încălca spaţiul privat şi că i-ar fi "dat pumni pe la spate în mulţime". " Băi! Sînt învinuit băi nebunilor, nu bă, pentru că sînt prea sexi, voi nu vedeţi cît sînt de frumos. Fir-aţi ai dracului să vă ia. Pune, bă, mîna şi citeşte ce înseamnă învinuit şi ce înseamnă inculpat.. oi mă jigniţi pe mine, ce căutaţi după mine? Voi vreţi sînge? De ce nu mă lăsaţi să plec? Cine sînteţi voi să faceţi abuzurile astea? Păi ce, bă, voi mă călcaţi pe bombeuri, păi cine sînteţi voi să faceţi abuzurile astea... Păi ce căutaţi bă peste mine, mă călcaţi, uite ce mi-aţi făcut pe pantofi, pe pantaloni...", s-a adresat Dragomir jurnaliştilor. Acesta s-a calmat aparent doar atunci cînd întrebări legate de dosar i-au fost adresate de către o jurnalistă. "Dumneavoastră vă răspund, domnişoară", a spus el, arătînd că nu ştie care sînt învinuirile, dar că le va citi în următoarele zece zile "aşa cum este civilizat". "Dacă sînt chemat aici să nu credeţi că sînt şi vinovat. Voi vreţi sînge ca să-l curăţaţi pe unul care e de nu ştiu cîţi ani în funcţie. Dacă sînt vinovat voi suporta consecinţele legii", a mai strigat Dragomir către jurnalişti.
Mai tîrziu, Dragomir a explicat că s-a simţit jignit de comportamentul ziariştilor prezenţi în faţa sediului DNA, precizînd că la ieşire aceştia l-au călcat pe picioare, l-au lovit în spate cu camerele şi i-au rupt pantalonii în încercarea de a obţine o declaraţie.  De asemenea, Mitică a spus că nu intenţionează să se autosuspende din funcţie pentru că a fost pus sub învinuire de procurorii DNA:  "Numai tîmpiţii gîndesc asta. Şi sînt cîţiva tîmpiţi care gîndesc aşa".Prezent la noul său restaurant pe care urmează să îl deschidă, Dragomir a afirmat că a primit de la procurorii anticorupţie "un material", iar după ce îl va studia va reveni la DNA pentru a răspunde la întrebări. "Ei au fost civilizaţi, cu mine s-au purtat de fiecare dată frumos. Sînt învinuit, da, la fel ca toţi ceilalţi membri ai Comitetului Executiv, pentru că a fost un vot democratic avînd la bază un raport, o propunere a Comisiei Juridice a FRF. Eu eram pregătit şi azi să vorbesc cu procurorii. Ce, e prima dată cînd vin la DNA? Eu am stat mai mult pe la DNA decît pe la firmele lui fi-miu. Eu m-am obişnuit, mai ales că mă ştiu nevinovat", a spus oficialul LPF.
În dosarul excluderii Universităţii Craiova au fost puse sub învinuire Federaţia Romană de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sînt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi alţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.