Sport

Şoimii Năruja, a doua înfrîngere prin forfait

Dan Chiriac
25 oct 2011 850 vizualizări
Echipa din munţii Vrancei a fost penalizată după ce nu s-a prezentat la meciul cu Dinamo u eTătăranu u cu o etapă în urmă, echipa din Năruja s-a retras de pe teren

AJF Vrancea a stabilit ieri programul meciurilor din cadrul etapei a zecea a Superligii. Partidele vor avea loc sîmbătă, cu începere de la orele 15.30, cu o singură excepţie. Meciul dintre Unirea Milcovul şi Energia Vulturu va avea loc duminică, de la orele 11.00. Cele două echipe au căzut de comun acord să joace întîlnirea duminică dimineaţă. În etapa a zecea se vor juca partidele: Grupa Sud: Şoimii Năruja - Flacăra Urecheşti, Voinţa Slobozia Ciorăşti - AS Cîmpineanca, Victoria Gugeşti - Dinamo Tătăranu, Unirea Milcovul -  Energia Vulturu. În Grupa Nord se joacă meciurile: Viitorul Homocea - Unirea Ţifeşti, Voinţa Odobeşti - Şoimii Mirceşti,  Naţional Goleşti - Avîntul Jariştea şi FC Mărăşeşti - FCM Adjud. Aseară, Comisia de Disciplină din cadrul AJF a luat în discuţie cazurile apărute în etapa de la finalul săptămînii trecute. Şoimii Năruja a pierdut la masa verde partida cu Dinamo Tătăranu, scor 3 - 0. după ce nu s-a prezentat la joc. Formaţia din Năruja a primit şi o amendă, dar va fi programată în continuare la meciurile din Superligă. Cu o etapă în urmă, Şoimii Năruja s-a retras de pe teren în minutul 19 al meciului cu Energia Vulturu, jucătorii fiind nemulţumiţi de decizia centralului întîlnirii. Tot aseară, Comisia de Disciplină din cadrul AJF a decis să menţină rezultatul meciului dintre CSM Focşani şi AS FC Unirea Focşani (8-1), din cadrul campionatului de juniori C. Contestaţia echipei oaspete a fost respinsă. În schimb, contestaţia echipei Şoimii Internaţional Mirceşti la meciul juniorilor A 1 cu AS Cîmpineanca a fost acceptată. Echipa din Mirceşti a obţinut victoria cu 3 - 0 la masa verde, după ce oaspeţii au folosit un jucător nelegitimat.
Patru etape de suspendare pentru bruscarea arbitrului
Comisia de Disciplină a avut pe ordinea de zi şi incidentele produse în Liga a cincea la partida dintre Podgoria Coteşti şi Voinţa Cîrligele. Antrenorul principal al echipei gazde, Iulian Mohîrţă l-a scuipat şi înjurat pe centralul Marius Suvac şi a fost suspendat patru etape. Mohîrţă a făcut deja apel la această decizie. De asemenea, Munteanu, de la ASS Victoria Pufeşti a fost suspendat o etapă după ce a fost eliminat în partida cu Doctor GSM Suraia. AJF Vrancea a stabilit şi programul meciurilor din etapa a cincea: În Grupa Sud vor avea loc jocurile: Podgoria Coteşti - Foresta Gugeşti, Publimax Vrîncioaia - Voinţa Cîrligele şi Victoria Gologanu - Foresta Vidra. În Grupa Nord se vor desfăşura partidele: GV Ploscuţeni - AS FC Unirea Focşani (se joacă la Adjudul Vechi - orele 13.00), Trotuşul Rugineşti - ASS Victoria Pufeşti şi Doctor GSM Suraia -Voinţa Răstoca. Derby-ul etapei are loc la Coteşti, acolo unde se întîlnesc ocupantele locurilor 1 şi 3 în clasamentul Grupei Sud. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.