Sport

Chivu rămîne la Inter pînă în iunie

Ziarul de Vrancea
21 oct 2011 664 vizualizări
Presa italiană a scris, vineri, că fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, este dorit de Napoli şi ar putea ajunge la această grupare în iarnă, însă impresarul Victor Becali a declarat că nu a discutat cu nimeni în această privinţă şi este inutil să se facă speculaţii.

"Cristian Chivu ar putea fi noua întărire a echipei Napoli în ianuarie: fundaşul echipei Inter are contract pînă în iunie şi clubul din Napoli se gîndeşte serios să îl achiziţioneze", notează calcionews24.com, care menţionează însă că pentru Napoli ar putea fi o afacere "destul de costisitoare". Victor Becali a declarat, pentru calciomercato.it, că este inutil să se vorbească despre ipoteze, avînd în vedere că nu a discutat cu nimeni despre o eventuală plecare a lui Chivu la Napoli. Impresarul a precizat că în mod sigur pînă la sfîrşitul lunii iunie Chivu nu va pleca de la Inter Milano.


Monica, în semifinale la Luxemburg


Jucătoarea Monica Niculescu, locul 34 WTA, s-a calificat, ieri, în semifinalele turneului de la Luxemburg, dotat cu premii în valoare totală de 220.000 de dolari. Monica Niculescu a învins-o în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-4, pe jucătoarea cehă Lucie Hradeka, locul 51 WTA, prezentă pe tabloul principal de simplu din postura de lucky loser.  Sportiva romană o va întîlni în semifinale pe britanica Anne Keothavong (93 WTA), care a dispus de olandeza Bibiane Schoofs (199) cu 6-3, 6-2.


Australia a luat bronzul


Reprezentativa de rugby a Australiei a încheiat Cupa Mondială de rugby pe locul trei, după ce a învins, vineri, la Auckland, cu scorul de 21-18 (7-3), naţionala Ţării Galilor, în finala mică a competiţiei. Echipa Australiei a reuşit două eseuri, prin Barnes şi McCalman, o transformare - O'Connor, două lovituri de penalitate - O'Connor şi un drop-gol - Barnes '68. Pentru ţara Galilor au punctat Sh. Williams, Halfpenny, eseuri, S. Jones, o transformare şi o lovitură de penalitate şi Hook - o lovitură de penalitate. Australienii sînt campionii mondiali din 1991 şi 1999 şi vicecampionii mondiali din 2003. În finala Cupei Mondiale se vor întîlni, mîine, echipele Noii-Zeelande şi Franţei.


Centura a rămas la Hopkins


WBC a decis că victoria americanului Chad Dawson prin KO tehnic, în meciul de săptămîna trecută, cu Bernard Hopkins, nu este validă, hotărînd un rezultat nul, astfel că pugilistului în vîrstă de 46 de ani i s-a înapoiat centura mondială. Consiliul de Administraţie al WBC, care a văzut înregistrarea meciului şi a analizat rezultatele examinării medicale a lui Hopkins, "a decis că rezultatul meciului este un nul tehnic, drept consecinţă Bernard Hopkins rămîne campion mondial WBC la categoria semigrea", a afirmat preşedintele forului, Jose Sulaiman. "A existat o intenţie clară a lui Dawson de a a-şi ridica adversarul şi a-l împinge, ceea ce a provocat căderea pe partea stîngă a lui Hopkins", a estimat WBC, care a luat decizia ca urmare a unei solicitări a promotorilor lui Hopkins.  Rezultatul nul îi permite lui Hopkins, care a suferit o luxaţie acromio-claviculară la umărul stîng, la meciul de săptămîna trecută, să rămînă cel mai în vîrstă boxer din istorie cu o centură mondială importantă.


Negocieri la infinit


Negocierile dintre proprietarii şi jucătorii din NBA privind rezolvarea litigiului financiar dintre cele două părţi, desfăşurate în prezenţa unui mediator federal, s-au încheiat cu un eşec, deşi discuţiile au avut loc marţi, miercuri şi joi. "La final, nu am fost capabili să acoperim gaura care separă cele două părţi", a declarat Adam Silver, adjunctul lui David Stern, preşedintele Ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA). Preşedintele sindicatului jucătorilor din NBA, Derek Fisher, a criticat atitudinea patronilor, acuzîndu-i că mint. "Ei vor să vă spună doar o versiune a poveştii, care nu este şi cea adevărată. Nu este o chestiune de orgoliu aici, ci de «pîinea» multor persoane legate de industria baschetului nord-american", a spus Fisher.

Bartoli ratează turneul Masters


 Jucătoarea franceză de tenis Marion Bartoli a suferit o infecţie virală şi este indisponibilă pentru sferturile de finală ale turneului de la Moscova, ea ratînd şi şansa de calificare la turneul Masters feminin de la Istanbul, competiţie la care va participa astfel Agnieszska Radwanska. "Am încercat să joc pînă la capăt, dar nu mă simt bine de ieri. Cred că întregul meu corp are nevoie de odihnă. Mai aveam puţină energie, dar în această dimineaţă mă durea tot corpul. Nici nu puteam să fac încălzirea, astfel că ar fi fost foarte greu să joc", a spus Bartoli, care ar fi obţinut calificarea la Turneul Campioanelor de la Istanbul (25-30 octombrie) dacă ar fi cîştigat turneul de la Moscova.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.