Sport

SMS Sportiv :Rugbyştii merg pentru un amical la Galaîi

Dan Chiriac
20 oct 2011 1511 vizualizări
Echipa de rugby U 19 va susţine mîine o partidă de pregătire la Galaţi, în compania echipei locale de la Colegiul „Traian Vuia”. Partida va începe la orele 11.00.

Cele două echipe se pregătesc pentru startul campionatului naţional. Partidele echipelor sub 17 şi sub 18 ani de la Liceul cu Program Sportiv Focşani, programate pentru sîmbătă, au fost amînate. Focşănenii au solicitat disputarea jocurilor cu RC Brăila săptămîna viitoare. Echipa de rugby sub 16 ani de la LPS va avea pauză, după ce săptămîna trecută a jucat în turneul de la Galaţi, unde au obţinut şase puncte. Focşănenii au cîştigat cu 33-0 partida RC Brăila şi au pierdut cu 7-14 în faţa celor de la CSS Tecuci. (D. C.)


Tenis de masă la Mărăşeşti

Fan Club Steaua Mărăşeşti va avea şi secţie de tenis de masă, pe lîngă cea de fotbal care funcţionează de mai bine de patru ani. Copiii vor fi antrenaţi de Radu George, unul dintre cei mai buni jucători de tenis de masă din oraş. Antrenamentele vor avea loc în sala de sport a Şcolii Nr. 1 Mărăşeşti. Pentru promovare şi inaugurare, duminică, cu începere de la orele 9.00 va avea loc un turneu de tenis de masă, la Sala Polivalentă a oraşului Mărăşeşti. La turneu participă elevii de la şcolile din oraş îndrumaţi de profesorii lor de sport dar şi membrii Asociaţiei “Amatur” Romania. Pînă în momentul de faţă sînt înscrişi 30 participanţi membrii ai Asociaţiei “Amatur” Romania şi 30 de copii din oraşul Mărăşeşti. Înscrierile se mai pot face pînă la începerea turneului. (D. C.)

Superliga Copiilor se joacă la Mîndreşti


Sîmbătă va debuta şi Superliga Copiilor pentru şcolile din judeţ. Partidele se vor desfăşura pe terenul din Mîndreşti, după ce Primăria Focşani a permis acest lucru. Astfel, la startul întrecerilor de sîmbătă  se vor alinia opt formaţii, repsectiv Phoenix Măicăneşti, ASS Bilieşti, Şcoala „Anghel Saligny” Focşani, ASS „Grigore Gheba” Dumitreşti, GV Ploscuţeni, ASS Coteşti, ASS Victoria Pufeşti şi Foresta Vidra. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.